Namestaj013

Pančevo

Član od: 17.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Komode i TV komode

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako zelite da se jos i naradite za placeni namestaj obavezno porucite-dobicete gomilu okantovane iverice koju cete busiti i srafiti dok vam ruke ne otpadnu jer covek smatra da to nije njegov deo posla. Dubina fioke nije ispostovana, lose okantovano i front fioke bukvalno nije ni obelezeno gde srafiti- prazno parce iverice-i onda morate zvati njega da vam telefonom objasnjava sta dalje. .. Potpuno razocarenje je nastupilo kad je gospodin na moje nezadovoljstvo odgovorio sa: Niko Vas nije terao da kupite od nas. ..
Poštovana Marija, žao nam je što ste nezadovoljni. Kao po dogovoru, sa naše strane je sve ispoštovano i predočeno Vam je da će Vam biti potrebna šrafilica, kao i da su fiokari jedni od najtežih stvari za sklapanje. Kao što smo Vam usmeno i rekli, svaki kupac za svoje pare može kupovati gde želi (kao i mi koji se nekad nalazimo u ulozi kupca), te ste mogli da poručite negde gde šalju sklopljeno i gde će ih baš biti briga u kom će Vam stanju stići nameštaj. Kod nas to nije slučaj i iz tog razloga šaljemo kurirskim službama u delovima , obeleženo brojevima i slike su poslate na viber radi lakšeg sklapanja, što Vam je takođe bilo napomenuto, a uz sve ovo, i cena Vam je bila spuštena. Hvala što ste gore napomenuli da smo Vam čak i telefonom objašnjavali, čime ste pokazali koliko mi brinemo o svojim kupcima i kada se obavi transakcija - za nas nije gotova kupovina. Kupcima smo zaista pomoć i smernica i tokom samog sklapanja, sve dok ne završe. Što se tiče samog sklapanja, ne možete se ljutiti na nas samo zato što ste, uz pomoć supruga, sklapali dugo fiokar šrafcigerom (opet napominjemo da smo Vam usmeno napomenuli da će Vam biti potrebna šrafilica). Šrafovi su dugi 7cm i takvi spojevi su vrlo jaki, samim tim nameštaj traje duže. "Gomila okantovane iverice" su u stvari svi delovi koji su Vam za fiokar potrebni, ništa Vam nije poslato višak ni manjak, uz paket ste dobili i sve potrebno za sklapanje. Ivericu proizvodi Egger, dakle jedan od najkvalitetnijih proizvođača. Takođe ste se žalili i na to što je fiokar teži od 50kg, kao i na dubinu - da nije ispoštovana (za šta ste takođe bili obavešteni) jer ste zadali visinu od 90 cm. Kao što vidite, trudili smo se da ispoštujemo sve, a ono što nismo mogli - bili ste obavešteni. Trudimo se da ispoštujemo sve zahteve kupaca, ma koliko oni bili zahtevni, pa se opet desi da, uz svu našu pomoć i maksimalno izlaženje u susret, neko nije zadovoljan, kao ovde gde je glavni problem sto je Gospođa sa svojim suprugom ceo dan sklapala fiokar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.