Nana

Beograd

Član od: 18.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > HTZ oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupila sam od vas 10 komada maski pošto ste naveli da samo prodajete tako i to je ok , danas sam preuzela pošiljku i na 2 maske je polomljen ventil. Naveli ste da prodajete maske sa filterom a ovo su maske sa ventilom . Ja imam ove maske ali htela sam da kupim sa filterom kako ste napisali a opet sam dobila sa ventilom. Tražila sam od vas br tel niste hteli da date a htela sam samo da mi potvrdite da li je tu ventil ili filter , ok vaše pravo da ne date tel ali ovo je ozbiljan sajt i nema zezanja ne trebate se plašiti . Šta sada da radim sa 10 komada maski koje nisu tačne iz opisa. Pročitajte na pakovanju pojedinačne maske gde piše - maska sa ventilom- a vi ste napisali da prodajete sa filterom . Ja sam slikala ove polomljene ventile i slikala sam pakovanje maski gde piše sve ovo što sam sada navela i proslediću administratoru sajta da vidi da opis nije tačan i da sam sa razlogom dala ocenu koja se zaslužuje Vama pozdrav iz Rakovice
Postovana je od samog starta bila negativna i zahtevala je broj tel koji iz svojih privatnih razloga ne stavljam , objasnila je da ima zainteresovane kupce i da zeli da me preporuci poomenula nije da zeli objasnjenje vezano za maske . Ljubazno sam objasnila da ne dajem svoj broj i da mogu preko KP da me nadju ili preko nje da poruce . Pitala je za licno preuzimanje pa je odustala ! U oglasu je lepo navedeno sa slikom sta se prodaje i koji su uslovi prodaje , jasno je na slici videla sta kupuje ! Sta je na slici to je poslato ! Ocito je problem bio kolicina od 10 kom kao uslov slanja i prodaje . Sto se tice maski , svaka je upakovana posebno fabricki i u kutiji sto se i na slici vidi u sta ja zaista nemam uvid i desava se prosto ( za sada sam prodala ko Zna koliko i niiiiiko se zalio nije , jedino je gospodja imala primedbu ) Imam i nasu prepisku sto mogu postaviti . Gospodi iz Rakovice zelim sve najbolje -Zvezdara .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.