natasa

Ćuprija

Član od: 01.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao sam coveku kameru za 16000, zafalilo mu je 1300 dinara i rekao sam da nije problem posto je rekao da nema do dvadesetog ali ce nakon 20og imati, sada je 26, pre tri dana je rekao da je u planini i da li moze sutra, sutra se nije javio , pokusao sam jos 2 dana da ga pozovem ali se ne javlja na telefon, da se bar javi nebi isla negativna, sada mi vise 1300din i ne trebaju, pozdrav.
Nemam minute inace bih pozvao kao sto rekoh nazovi me oko 19h ponecu sa sobom sve i poklanjam ti prodaj ponovo baci sta god ja ne pravim problem za taj iznos ti napravi za pisljivih 1300 dinara.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KUPIO SAM OD COVEKA TESTERU NAGLASENU U OGLASIMA HOMELITE TESTERU MI JE POSLAO POSTOM UREDNO SPAKOVANA TESERU SAM PLATIO 4800DINARA KAO STO SMO SE DOGOVORILI I PLUS SAM PLATIO POSTARINU 760DINARA PRODAVAC MI JE REKAO DA JE TESTERA NOVA I DA JE POTPUNO ISPRAVNA DA SVE FUKCIONISE NA NJOJ I DA JE POTPUNO ISPRAVNA DRAZIO JE ZA NJU 55EURA A SPUSTIO MI NAVODNO CENU JER MORA DA PLATI HITNO NEKU KAZNU I ZATO CE MI JE PRODATI POVOLJNIJE JER SU MU PARE POTREBNE DA PLATI KAZNU JA SAM TO POVEROVAO I POSLAO MU SVOJE PODATKE DA POSALJE TESTERU TESTERU JE POSLAO UREDNO SAM PRIMIO UPOSTI BEZ IKAKVOG OSTECENJA I PLATIO NJEGOVU CENU OD 4800DINARA I PLUS TROSKOVE 760DINARA KADA SAM UZEO IZ POSTE TESTERU NJEGA SAM OBAVESTIO DA SAM PODIGAO TESTERU I UPLATIO MU NOVAC POSTO SAM RACUNAO DA MU JE STVARNO POTREBAN NOVAC DA PLATI KAZNU KADA SAM DONEO KUCI TESTERU TESTERA JESTE SA SLIKE KAO STO SAM I VIDEO ALI KADA SAM POKUSAO DA JE UPALIM UOPSTE NIJE HTELA DA UPALI ODMAH SAM MU POSLAO PORUKU DA TESTERA NECE DA UPALI ON MI JE NA TO REKAO DA JE TESTERA ISPRAVNA I DA JE PALILA POSLE 4 MINUTA MI JE POSLAO PORUKU DA POGLEDAM SVECICU OTISAO SAM I KUPIO NOVU SVECICU ISTO TAKO SE PONASALA NIJE HTELA PONOVO DA UPALI ZATIM SAM SEO U KOLA I ODNEO TESTERU U SERVIS KADA SAM JE ODNEO U SERVIS MAJSTOR JE SKINUO SVECICU DA PROBA DALI IMA STRUJE TESTERA UOPSTE NEBACA VARNICU OTISLA JE NA TESTERI BOMBINA I ONA KOSTA OKO 35EURA I PLUS UGRADNJA ZATO MOLIM SVE KOI SA NJIM HOCE DA SARADJUJU DA IZBEGAVAJU NJEGOVE PONUDE I NJEGOVU PRODAJU NAVEO JE IME NATASA U OGLASIMA NIJE NATASA I UOPSTE SE NEJAVLJA NA BROJ SLAO SAM MU I PORUKE I ZVAOGA UOPSTE SE NEJAVLJA NA TELEFON NEGO JE MUSKA OSOBA PAZI TE SE LJUDI DA NENASEDATE NA OVAKE FORE MI POSTENI KUPCI NENALAZIMO NOVAC NA ULICI ALI OK IMAM JA ZA TE RESENJE IMAM NJEGOVU ADRESU I NECE MI BITI TESKO U NAJ SKORIJE VREME DA UPALIM KOLA I DA GA POSETIM KUCI TOLIKO OD MENE JOSEDNOM BUDITE OPREZNI OD OVOG COVEKA JA SE NADAM DA CE SE JAJ ON LICNO VIDETI. .. .OD MENE CISTAOCENA 1
Ovaj gospodin je verovatno zamenio delove uzeo koje mu trebaju i hteo da vrati testeru testera je potpuno nova kupljena u inostranstvu i samo je radila nepunih pola sata i sam zna da testera vredi 150e jos sam je prodao za mnogo manju cenu jer mi je stvarno bio potreban novac i jos da me namagarci ali nije mu uspelo a sto se tice natase natasa je moja supruga tako da pazi te se vi ovog gospodina.

Automobili | Oprema > Pojačala za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Naj negativnija moguca ocena ! !! Paket nije preuzet, na telefon se niko ne javlja. Nebih preporucio nikakvu saradnju sa ovom osobom ! !!
Nazalost imao sam smrtni slucaj nisam znao gde se nalazim i gde cu pre cuo sam se sa prodavcem i izvinio mu se
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.