Natasa

Beograd | Novi Bg.

Član od: 20.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Autosedišta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodji sam lepo postavio pitanje da li na sedištu ima fleka, pošto na slici jednoj nisam bio siguran da li je fleka ili senka, odgovorila mi je kako nema fleka, to je samo senka (poruke su dokaz) . . uspeo sam da dodjem ranije da bih uzeo sedište, i kad je njen muž izneo sedište, u stvari sedište ima ogromne fleke, preko pola sedišta. Ne vidim razlog da se slaže neko, ko dolazi po sedište, u svakom slučaju ću videti na licu mesta stanje. Zaslužena loša ocena.
U pitanju je nesporazum, jer smo u tom momentu imali tri sedista. Naravno da nema razloga slagati nekoga ko ce licno doci da preuzme. "Gospodinu" je ponuđena nadoknada troska za izgubljeno vreme, koliko mu je trebalo da pređe 5-6 km da vi dosao do nas, ali draze mu je bilo da da negativnu ocenu. Pozdrav za "gospodina"

Mama i beba > Kolica

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

1. Kada smo se cule prvi put, rekla je zena da se sve pere u ves masini, dosta delova se rucno pere, slagala me je. 2. Rekla je da su skroz ispravna, korpa za novorodjence je napuknuta na pola, i jedna zica je otkinuta u korpi. 3. Korpa je puna kerecih i macijih dlaka, rekla. Je da se skida i pere, a ustvari se ne skida, vec pere rucno. 4. Sramota je da laze zenu koja je pred porodjaj, plus tako besramno.
1. Peru se svi delovi kolica, iskljucivo deo koji ide oko korpe za novorodjence, jer ne postoji drugi nacin da to stoji vertikalno a da ne padne na bebu, kolica nisam ja pravila, vec fabrika, a preko tog dela ide deo koji je periv. 2. Kolica su poslata potpuno ispravna, sto je zena i potvrdila kada su stigla da je sve ok, medjutim posle 5 dana se javlja da je korpa napukla. To je naknadno fizicko ostecenje. I kada kupite stvar u radnji dodjete kuci fizicki je ostetite to je vasa greska. Nikada ne bih poslala ostecenu stvar bez prethodnog obavestenja i slike, sto moze da se vidi i u nasim oglasima i dosadasnjim ocenama. 3. Korpa se skida i pere u masini, ja sam rekla da sam sve delove oprala izuzev te korpe jer je crna i nisam je htela mesati sa ostalim delovima kolica bele boje, ali s obzirom da sam sve druge delove oprala korpa moze da se opere rucno. 4. Svaku rec koju sam rekla stojim iza nje, nije lepo izvrtati tudje reci. Ne slazem se sa ovom ocenom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.