Nate

Užice

Član od: 22.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Elektronske cevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je grubo i nepristojno odmah odbio da prihvati prigovor i bilo kakav dogovor povodom nesipravne i neupotrebljive robe koju je prodao. Opis iz oglasa bio je smišljena navlakuša i u isto vreme pranje od odgovornosti. Kupac ima prava bez obzira na opis, očekuje da prodata roba ima neku upotrebnu vrednost, a u slučaju problema očekuje se razuman kompromis sa prodavcem. Nakon moje uplate novca i ljubazne primedbe prodavac je grubo odgovorio da ga dalja korespondencija ne zanima uz ružan sarkastičan komentar. Da stvar bude još gora - nisam ni pomenuo refundaciju, već samo pitao za dogovor. Jezivo iskustvo, negativna ocena kao vrata.
Grubo i nepristojno odbio da prihvatim prigovor i dogovor ? O kakvom dogovoru i prigovoru mi treba da raspravljamo ? Kupio si neproverene, netestirane cevi za veoma male pare i onda se javljas i zalis da ne rade i kazes da bi bilo fer da to nekako nadoknadimo ili se dogovorimo sta cemo dalje ?! 10 puta sam ponovio da cevi lepo izgledaju al da nemam uredjaj i da ne znam dal su ispravne i ne znam u kakvom su stanju. Znao si dobro sta kupujes i kakve rizike to snosi. Smetalo ti je par stotina dinara provizije posti pa sam ti spustio cenu sa 100e na 10k rsd i sve lepo zapakovao i pozvao da porazgovaramo i potrudio se da ispadnem maksimalo korektan. Kupac ima prava bez obzira na opis ? O cemo to pricas ? Ako ti prodam nesto neprovereno, netestirano i jos ti dodatno spustim vec nisku cenu ne mozes da mi se javljas i zalis kako to ne radi i kako treba nesto da nadoknadimo. Kad kupis nesto neprovereno i netestirano to je tvoj rizik i nemas pravo da ze zalis prodavcu zbog toga. Moglo je da se desi da su sve cevi ispravne i u odlicnom stanju i jel bih ja u tom slucaju trebalo da te zovem i trazim jos novca jer cevi onda mnogo vise vrede od cifre za koju su prodate ? Grubo sam odgovorio da me korespondencija ne zanima uz ruzan sarkastican komentar ? Rekao sam ti da je kupovina ovako necega kao rulet i pozeleo ti da imas vise srece drugi put. Sta je ovde ruzno, uvredljivo, sarkasticno ? Ovo je samo istina i sustina svega. Mogao si da prodjes odlicno i da dobijes cevi koje mnogo vrede za malo para a mogao si kao sto i jesi da prodjes lose sto se ovaj put nazalost dogodilo. Nisi ni pomenuo refundaciju vec samo pitao za dogovor ? Sta si hteo, da izadjemo u grad da popijemo kafu ? I svaka ti cast sto si cekao neko vreme da prodje da se obezbedis da ne mogu da ti uzvratim negativnu ocenu al nemoj da brines ja to svakako ne bih uradio jer nema potrebe da se spustam na tvoj nivo. Ceo komentar ti je odlican,sve si u pravu i skroz se slazem sa tobom. Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.