Nebojsa 062/114-29-77

Beograd

Član od: 18.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio bateriju za Mackbook za koju se ispostavilo da je nema na stanju - prodavac mi je preporucio da kupim drugu koja navodno odgovara za taj model - ali se u servisu ispostavilo da ne odgovara, tako da sam dzabe bacio pare.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Lenovo | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio foliju za Lenovo P70 a isporucena mi je folija za neki mali telefon koja uopšte ni približno ne odgovara, nakon nekoliko poruka sa prodavcem on nudi da mi u pismu posalje druge folije i da mu vratim one koje ne odgovaraju, .. Naravno ja sam pristao ali posiljka nikako da stigne. .. pa ni njegov odgovor. . Neodgovorno sa njegove strane. .. ali ok.
Momak je od reci do reci upravu meni ostaje samo da se izvinim bio sam u nekoj guzvi nisam radio ja pra dana a drugi nisu bili upuceniu u problem. Ako postoji bilo kakva ponovna mogucnost oko resavanja ovog problema ja sam voljan da ga resimo.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Xiaomi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio staklo za Redmi Note 5A Prime (2 kom), dobio stakla za Redmi Note 5A Plus, prijavio prodavcu, dobio ponudu da poštom vratim stakla, i da mi se vrati novac pošto drugačije ne može jer mora da pravda dobavljaču zamenu stakla. Sa te strane donekle ok, ali nije uopšte moja greška niti moj problem što mi nije stiglo ono što sam naručio (plaćeno > 1000 din). Od mene negativna zato što predmet u oglasu ne odgovara opisu oglasa i što ne želim da šaljemo poštu tamte/vamte. .. Eto, prva negativna, pa neka bude i poslednja.
Jel imate vi neki bolji predlog da resimo ovo predlozite, ja pretpostavljam da bi vama najvise odgovaralo da ja vama uplatim 1061 dinara koliko ste sve platili i da ta stakla ostanu kod vas ali to nije moguce rekao sam vam, ne nzam sta je problem da mi vratite stakla nazad sa otkupom i zavrsimo posalo. Stvarno ne vidim potrebu za ovom negativnom ocenom ponudio sam vam sve moguce opcije, kao da ne znate da se greske desavaju ja nisam u mogucnosti svaki proizvod proveriti pre slanja, ali ako ce te se vi bolje osecati posle ove negativne ocene neka bude tako.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.