Nebojsa - iPhone i Samsung ser

Novi Sad

Član od: 30.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Da budem iskren kupio sam telefon od clana jer sam se oslanjao na pozitivne ocene i poverenje i reč, ali sam se ocigledno prevario. Dobio sam ispravan prepeakovan telefon koji na prvi pogled izgleda sasvim ok, ali se ispostavilo nakon 5 min da je prepakovan u masku druge boje, i jos sto sta. Da sam to znao ne bih ga uzeo, eto toliko od mene a vama ostavljam da sami procenite oko saradnje sa ovim clanom.
Ljudi koji ne znaju nista o telefonima daju sebi za pravo da javno komentarisu i pametuju tog momenta kada naidju na prvu prepeku. Covek mi je oduzeo vise sati dok sam mu objasnjavao kako da napravi apple id, zatim kako da skine facebook, whatsapp itd. kada sam odbio da otkupim telefon nazad jer on ne zna da ga koristi dao mi je negativnu ocenu. A konkretno o ovom clanu vise govori to sto mi je prvo dao pozitivnu sa istog ovog naloga, pa opet pozitivnu sa nekog drugog (verovatno greskom) pa zatim i ovu. Takodje ovaj Z nije napisao da je dobio 4S od 32GB a ne od 16. Kada sam pisao administraciji ovog sajta oni su mi rekli da problem resim sa korisnikom...prilicno nemoguce. O tome koliko je jednostavno saradjivati sa mnom vise govore sve ostale ocene...

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Ovo je bio text oglasa: "nokia e71 bela, kao nova, usb, punjac, lifetimer manji od sat vremena, prakticno nekoriscen, moze zamena, novi sad samo, ne saljem. . . zamena samo licno" Detaljno cu obrazloziti ocenu: Kad sam video oglas kontaktirao sam prodavca i on je potvrdio tacnost oglasa. .. da je telefon KAO NOV. .. Licno nisam mogao da ga preuzmem na sta je insistirao prodavac pa smo se dogovorili da moj drug to vece preuzme telefon pa da mi posalje, sto je i odradio. Kad mi je doneo telefon slucajno prvo sam hteo da slikam u mraku. Tad je usledilo osvezenje: Slike su bile potpuno bele, ma koliko puta slikao. Ja sam ga pozvao ujutru i rekao mi je da je on predao ispravan telefon i da probam da mu odradim hard reset, sto sam i odradio ali i dalje je bilo problema. Telefon sam odneo u servis gde su mi rekli da blic ne baca svetlo kako treba i da maska uopste nije original. Ali morao sam da platim popravke, kako bi telefon radio normalno. Life timer je stvarno bio 2h i to je u redu! Slusalice koje mi je poslao nisu bile nokiine , cak ni 2.5mm ulaz. .. one najgore kineske. Kad sam ga pozvao rekao je da ga ne interesuje i da MOGU DA PRODAM TELEFON. Dakle, ako kupujete od ovog prodavca pri preuzimanju obratite paznju na svaku mogucu sitnicu, jer insistira na preuzimanju da ukoliko previdite nedostatak u trenutku preuzimanja, nemate pravo na zalbu . .. Ova ocena je kompenzacija na moje utrosene zivce, vreme i novac. ..
Postujem kritiku ali se ne bih slozio da blic nije radio, jer svaki telefon telefon testiram par dana pre postavljanja oglasa, drugo u oglasu pise da ne saljem nista, to znaci da u slucaju slanja ne snosim dalju odgovornost za telefon, usled mogucih ostecenja koja mogu nastati u prenosu istog. Trece, izlozena cena telefona je bila 115 evra, a na insistiranje kupca sam je spustio na 100, te kad mi je rekao da zeli da ga vrati rekao sam da cu platiti 85 evra jer njegovih 15 evra nije manje od mojih 15 evra, na sta kupac nije pristao, te ne vidim zasto posle ovoliko vremena ocenjuje sa negativnom ocenom. Svako moze da proveri telefon i mogu pojasniti apsolutno sve na licu mesta za bilo koji od telefona koje prodajem. Naknadne instalacije, ubacivanja softvera, jezika, mapa ukoliko ih nema, memorijske kartice ukoliko nije navedena itd. se naplacuju po cenovniku servisa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.