Nebojsa Pesic

Beograd | Zvezdara

Član od: 17.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam neispravan tv, nije 4k nego full hd. mannji i ima linije preko ekrana. Nece da vrati pare.
Mogu samo da kazem da je gospodin pre kupovine tv isprobao detaljno isti uredjaj i utvdio da sve radi.Roba je polovna nema garanciju. Sta se desilo kasnije neznam . Mogu samo da navedem da je isti gospodin prilikom kupovine bio kulturan i ljubazan a kasnije telefonom pretio i vredjao svi su preko zice opasni.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva puta hoću da kupim patike sa oglasa, ali čovek ih uopšte nema. Oglas ne briše jer mu služi kao mamac da kad ga kontaktirate, on vam nudi nešto deseto što vas ne zanima. Dakle nudi stvari koje nema. Troši naše vreme i živce.

Sport i razonoda > Ski oprema | Odela i ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ništa tako nije, sve je slagao .. I neće da vrati pantalone, ne prihvata ništa, izgovor mu je da ih je pošteno platio, Zaobidjite ga u širokom luku.
gospodin je Sky pantalone platio 500 dinara i naravno da je opsirno navedeno sta je nedostatak i opsirno tekstom i fotografijama.Hteo je da me ubedi kako sam ga slagao i zahtevao da mu vratim nazad novac za sta ja nisam kriv vec je sasvim svesno kupio pantalone koje je hteo kod krojaca da sredi.Posto mu je krojac trazio puno njemu je bilo najlakse da vrati pantalone i da ja platim ne mojom greskom obe postarine.Navodim jos i da me pozvao i vredjao bez ikakvog razloga vec iz hira.Meni je naravno zao sto je kupac bio nezadovoljan ali smatram da za taj novac dobio sto je video na slikama prilozenim transparentno u oglasu i odgovorno tvrdim da ne govori istinu kada kaze da sam ista slagao vec sam bio i vise nego korektan u opisivanju artikla.E sad da placam nesto sto nije deo dogovora kako je zahtevao to stvarno ne mogu.

Obuća | Dečja > Dečaci | Cipele i čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem saradnju, u subotu smo se culi za patike da mi posalje, kaze saljem u ponedeljak, sada sam mu poslala poruku kaze prodate su u subotu, i to ne bi javio da ga nisampitala a dete se nada patikama da ce sutra stici. . KATASTROFA NISU MU DZABE DALI NEGATIVNE KOMENTARE.
narvno da se ne slazem.Gospodja je preko poruka na Kp se obratila i trazila 50% nizu cenu na sta sam joj odgovorio da je cena fixna i zatim je trazila da joj posaljem adresu gde se nalazim sta sam i uradio.Ona je zatim poslala podatke za slanje artikla sto zbog pranika i vikenda nisam video i spremio za slanje.Napominjem da iz poruka se ne vidi da sam potvrdio ili obecao slanje.U medjuvremenu se javio kupac koji zeli licno da preuzme artikal tj KAPPA decje zimske cizmice koje su bile nove.To se odigralo u subotu.Gospodja Rada mi je poslala poruku 8.01 to je bio radni dan i mogla je da proveri da joj odmah spremim cizme za slanje jer posta preuzima i subotom pakete.Gospodja navodi da je navodno dete se nadalo cizmicama a iz poruka se ne vidi da se bilo ko interesovao oko posiljke.Rada se javila tek u utorak u 17 i 40 min sa pitanjem da li sam poslao.Ja sam se kulturno izvinuo i sve ponovio kako nije uopste bilo interesovanja oko posiljke i da je nehotice doslo do zabune.Ona je na sve to se odlucila za davanje negativne ocene.Pozvao sam je i mobilnim da joj objasnim da nije bila u pravu sa izhitrenim davanjem negativne ocene.Gospodja i nije bila bas raspolozena za razgovor kao zuri negde.Istovremeno me i blokirala da ne bih joj odgovorio porukom.Meni se isto vrate posiljke Bexom koje saljem kad kupac ne primi posiljku i tada bespotrbno platim tj bacim 350 din a gospodja u ovom slucaju nije nista izgubila.Ne vidim uopste razlog negodovanja.Ali mislim da je ustvari ovo na neki nacin i pozitivno za mene.

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem negativnu iako saradnja nije ostvarena- Dogovorili smo se za slanje jos sredinom proslog meseca, nakon toga uopste ne javlja da paket nije poslat, komunikacija katastrofa, ne odgovara na poruke i prodaje nesto sto "ne moze da nadje". Jako lose iskustvo, protraceno vreme na cekanje isporuke vise od 3 nedelje i naravno na kraju nema ni izvinjenja samo obrisan oglas. Ne preporucujem

Sport i razonoda > Sportska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao je pocepan śorc, a rečeno je da je nov. Zbog ovakvih je kp na lošem glasu.
za 499din sorc koji u radnji kosta preko 2000 mislim da nov iako je malo rasiven vredi.Ja da sam primetio nedostatak sigurno bih predocio kupcu.Postujem svaciji novac ali mi nije bila namera da dovedem istog u zabludu.Neko ima razumevanja a neko ne.Trazio je nizu cenu.Sto je neprihvatljivo.Za taj novac nema ni donjeg vesa original ali neka ima pravo svako da ostavi svoj komentar.Hvala u svakom slucaju

Odeća | Dečja > Dečaci | Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trenerka koja je naručena nije stigla već i dalje stoji oglas po većoj ceni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.