Nebojsa Trajkovic

Vranje

Član od: 08.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Sandale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Predugo je čekao da javi da ne može da isporuči poručene sandale.

Obuća | Muška > Sandale

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Protivno svim pismenim dogovorima kroz poruke, čovek je poslao paket na adresu koja ne odgovara dogovorenoj u tom danu prijema, sasvim drugom kurirskom službom od sugerisane i napravio mi dodatne troškove i vrednosti skoro pola sandala. Verovatno će i sada reći da je normalno da ima nezadovoljnih, ali ja nisam nezadovoljan, već se osećam prevareno u odnosu na pismeni dogovor. Ne preporučujem ga za saradnju.
covek naruci sandale,da adresu ja lepo posaljem na tu adresu,sigurno necu poslati mojoj babi u pancevu,danas porucio sutra uradjeno treceg dana poslato,postarina za sve ljude u srbiji je 250 do 300 dinara njemu naplatili postarinu ko da sam slao za budimpestu,ma ziv ti meni bio i dugo nosio sandale,pozdrav!

Obuća | Muška > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio sam cipele 19.11.2014. stigle su mi 26.11.2014. pertle na njima su prekratke i ne mogu uopste da se vezu ni na koji nacin, rekao je tada da ce mi poslati duze ali sve do sada 10.12.2014. mi nisu stigle iako sam ga vise puta podsecao da posalje nakon cega sam dobijao odgovor saljem sutra, koza je solidna ali je djon veoma loseg kvaliteta a sa ovako neodgovornom osobom ne treba saradjivati
ja cu samo kratko da odgovorim:i posle tolikog broja obuce koje sam napravio znao sam da ce se kad tad neko naci da lose oceni ono sto ja radim iako nije u pravu ali mi smo srbi,uvek ce nekom i pored svega dobrog pertle biti kratke...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.