Nebojša VELIKI

Beograd

Član od: 06.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Porucio sam 4 felne za opel astru 6J/ET49/15"! Prilikom preuzimanja istih primetio sam da je srednja rupa na tri komada doradjivana(2kom. fi58/1kom. fi59)sve to je video vozac "Bex_a"! Jedna felna je udarena i nije za upotrebu a dve su doradjene uz dodatni trosak od 10 evra! U oglasu je pisalo da su felne bez ostecenja i da nisu udarane! ? Nakon razmene mejlova prodavac mi se pravdao kako oni sve proveravaju u servisu i da je po njima sve OK, ispostavilo se da nije tako! Nazvao sam doticnog gospodina i nakon razgovora mi je obecao slanje druge ispravne (1 komad)!
Pre svega,da kažem da se prodajom guma i felni,kao i ugradnjom istih bavim više godina. G.Slobodan je poručio 4 čelične felne fabričke za OPEL Astru koje su mi uz vozilo stigle iz Hamburga,Nemačka. Felne su fotografisane,i G.Slobodanu je pre dogovora o kupovini jasno rečeno da imaju površinske korozije i da nisu prva klasa felni. I cena kompleta je prilagođena tome. Sve felne su u servisu pregledane,i nisu pokazivale odstupanje. Srednja rupa nije premerena,što mogu uzeti kao lični propust,ali uobičajena mera kod opela je 56,6mm i vizuelnim pregledom nije utvrđeno da je bilo ikakve dorade. G. Slobodan je felne poručio telefonom,a reklamaciju uložio putem KP poruke. Na poziv da mi se obrati telefonom i objasni poreklo reklamacije,ponovo je odgovorio putem KP poruka. Tek nakon nekoliko dana,G.Slobodan me je pozvao telefonom,i u normalnom ljudskom razgovoru sam mu uvažio reklamaciju na jednu felnu(jer je u međuvremenu i pored uložene reklamacije G.Slobodan dorađivao felne)i da će već prvom prilikom kada budem imao istovetne felne jednu dobiti u zamenu,što je G.Slobodan prihvatio. Nažalost,ocenio me je negativnom,i zbog toga mi je žao,ali je poverenje mojih dosadašnjih kupaca koji su mi se uvek vraćali,i dalje nepoljuljano. Nakon velikog broja prodatih guma i felni, pa,mora biti i neka negativna ocena,zar ne? :-)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.