Nebojsa

Leskovac

Član od: 15.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska pojačala i kabineti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Naruceni predmet ne podize. Izlaze me trosku vracanja paketa potpuno nepotrebno.
Predmet tj. Pojacalo ne odgovara opisu na KP sajtu , a pritom je i popravljano.Zato je i vraceno, Toliko . Ne bih dalje u detalje....

Muzika i instrumenti > Gitarska pojačala i kabineti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena zamena, potvrdio slanje pa nije poslao! Izvinio se nakon mog reagovanja, ponovo potvrdio da šalje paket koji čeka spakovan i opet nije poslao a nije se ni javio, što se svakako ne može oceniti kao korektna komunikacija. Priložena komunikacija sve potvrđuje. Ponašanje koje zaslužuje negativnu ocenu i nalaže da se na neodgovorno ponašanje Nebojše Živkovića upozore ostali korisnici KP! Nebojsa Zivkovic Odgovori Hvala Vam na razumevanju, danas kada posaljem gitaru javicu vam. Pozdrav 29.10.2018 06:03h Pianoforte U redu, trebalo je samo da mi javite. Pošaljite onda danas i potvrdite kada pošaljete. Pozdrav Pročitano 28.10.2018 19:44h Nebojsa Zivkovic Odgovori Poštovani, naravno da niste u obavezi. molim da uvazite probleme koji su mi iskrsli , porodicni zdravstveni problemi, nisam znao glava gde mi je, srecom sada je sve u redu. Uz moje licno izvinjenje Vama, molim da razumete situaciju u kojoj sam se nasao. ako ste i dalje voljni za zamenu gitara mi stoji jos od 23. upakovana i mogu vec sutra da vam je posaljem. Pozdrav vama i svako dobro zelim! 28.10.2018 06:45h Pianoforte Niste javili da ste gitaru poslali, pa zaključujem da do realizacije dogovorene zamene nije došlo, što me ne ostavlja u obavezi. Pozdrav Pročitano 23.10.2018 20:23h Pianoforte Takođe. Pročitano 23.10.2018 17:20h Nebojsa Zivkovic Odgovori dogovoreno , poslacu vam gitaru kako ste naznacili, lepo upakovanu sutra prepodne , tako da vam stize prekosutra, nema znacaja sada da vam je saljem , izgubicu vreme dok to sredim a mozda i zakasnim posta koliko znam u LE radi do 19h a rezultat prispeca gitare bice isti, pozdravljam vas pa se cujemo sutra cim posaljem , svako dobro !
nemojte vi da me ucite odgovornosti! to sto ne razumete ili necete da razumete to je vas problem, odgovoran sam pre svega porodici , i kako sam i naveo razumnom coveku je dato predvideti kako je zdravlje i zivot coveka na prvom mestu! a u tom procesu ozdravljenja i dolazi do komlikacija koja se ne daju predvideti a kamoli setiti se za tamo neko pojacalo, gospodine.... stvari se mogu uvek kupiti. i mislim da sam bio pristojan u komunikaciji, do razmene nije doslo, to je drugo! prilozite i ovo u vasoj prijavi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.