Nebojsa

Pančevo

Član od: 31.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je kupio od mene telefon, u opisu sam naveo da je slaba baterija i da mi je model nepoznat. Clan je uredno narucio telefon, nije se puno raspitivao, rekao je da ce kupiti bateriju itd. Posle par dana meni se telefon vratio iz nepoznatog razloga. On mi kaze da specifikacije telefona nisu kao sto sam rekao , to je smesno jer ja nista o tome nisam napisao jer neznam. I takodje kaze da mi je poslao telefon nazad jer nije mogao da nadje bateriju. Veoma neozbiljan postupak i ne preporucujem saradnju sa clanom jer vas moze iznenaditi kada vam paket stigne nazad a clan vam predhodno nista ne kaze nego tek tako vrati telefon, cak sam u sumnji da li ga je uopste podigao iz poste.
da ti kazem nevaspitano dete<za bateriju znas da cu da kupim drugu to mi nije bitno,DRUGO- zvao sam te istog dana na mobilni kad sam podigao telefon od kurira a to je sutradan od kada si ti poslao a nije proslo par dana i rekao sam ti da cu vratiti telefon jer nije ono sto si napisao a ti si rekao -ok vrati telefon ,i poslao sam ti sutradan ujutro jer sam morao da idem na posao sto sam ti i rekao, tako da opet lazes,.Ovo TI napises javno meni,kopiram : 'I takodje kaze da mi je poslao telefon nazad jer nije mogao da nadje bateriju.@nemogu da verujem da balavac i dalje se drzi baterije koja nema veze sa pricom. Decko nevaspitani,ko god da si, problem je u RAM memoriji i ROM memorije telefona koju si ti napisao i potvrdio napismeno,a evo i sta si napisao-kopiram opet: Pozdrav druze izvini nisam bio tu, 2 gb pise da je ram 16 gb rom ,Tako pise na kutiji i na telefonu u informacijama,:,- A Telefon ima 1GB rama i 8 gb interne memorije telefona a to je duplo manje sto sam ja ucio u skoli,a vadis se da se nerazumes nista u ovakve telefone jer si i to napisao, to ti je novo. Molim Administratota OPET da ovog clana koji laze javno da se odstrani iz KP jer nije podoban za dalje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.