Nebojša

Beograd

Član od: 21.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo da Vam ispricam kako sam ja prosao. Trazio mi je graficku i spustio sam mu cenu, na kraju je trazio da mu saljem samo AKS sluzbom ( zato sto ili radi u AKS-u ili neko njegov radi pa mu dozvoljava da otvara pakete ). Posaljem mu grafiku i sutradan se javi porukom kako je grafika neispravna i kako je salje nazad. Ja sav u cudu kako neispravna kad sam je proverio pre nego sto sam je poslao i ocekujem da mi trazi da mu vratim novac, medjutim meni posle 7 dana paket se vraca, placam duplu postarinu, otvaram kutiju i nalazim drugu graficku karticu od one sto sam mu poslao, naravno ta druga grafika je neispravna. I tako Nebojsa dobi grafiku za DZABE ! !! JA cu tuziti AKS sluzbu imam sve dokumentovano. Molim ADMINA da mu blokira nalog a ostale ZRTVE ako ih jos ima da izbegavaju ovog KUPCA
Dragi gospodine to nije tacno sto ste napisali,kako Vas nije sramota,da pisete ovako.Ja sam Vas odmah uvece zvao par puta da kazem da grafika ne radi,niste se javljali uopste na telefon,pa sam Vam tek onda poslao poruku,niste se uopste oglasili do ovog komentara.Vama je stigla 100 posto Vasa grafika!Da je ovo tacno sto ste napisali Vi bi mene zvali da pitate o cemu je rec,a ne da se ne javljate.Grafiku ste poslali sa druge adrese iz Vrsca a ne iz Plandista,gde je navedeno i grafika Vam je stigla u utorak a ne za 7 dana!Meni da je se vratila grafika koju nisam poslao a prodao sam je za 80eura,zvao bih tog koji ju je kupio i isao da resim problem,a Vi se ne javljate uopste,a sada dajete ovakve komentare,strasno dokle ljudi idu.Ovo je moje iskustvo sa dragim gospodinom!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.