Nebojsa

Beograd

Član od: 24.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na KP sam od 2013. god imam 122 pozitivne ocene I prvi put ću sa zadovoljstvom nekog oceniti negativno I to samo zato da bi drugi članovi bili upoznati o kakvom prodavcu se radi. Ne smatram nikakvim uspehom trgovinu kad neko vidi nešto što mu treba, poruči, sutra mu stigne I sve je ok. To se valjda podrazumeva. Kad dođe do potencijalnog problema I kad treba napraviti dogovor tu se valjda vidi ko je kakav trgovac. Poručio sam slušalice. Čim mi je stigao paket 03. januara, kad sam prekontrolisao, prijavio sam preko KP u porukama da slušalice imaju nedostatak, izvlači se kabl iz komande za pojačavanje/smanjivanje zvuka. Slušalice nisam koristio. Tražio sam da vratim I da mi pošalje adresu. Prvi odgovor na KP sam dobio 21. januara, a na KP profilu korisnika se vidi da je bio aktivan i dodavao nove oglase, ali da odgovori nikako. I to sam dobio odgovor da sam to najverovatnije ja oštetio I da ne mogu da se vrate slušalice nazad. U međuvremenu (od 03. do 20. januara) pokušao sam kontaktirati preko vibera, gde dobih odgovor da je na odmoru I da će se javiti 20. januara da rešimo, na poziv ne odgovara, a kad na viber pomenuh da ću prijaviti slučaj KP, onda dobih I odgovor na KP koji sam gore pomenuo. Mislim da sam bio prilično strpljiv I dao šansu da rešimo, al uzalud. Zbog svega navedenog negativna ocena velika kao vrata. Zbog ovakvih članova apelujem na KP da pooštri kontrolu i sankcionisanje neodgovornih članova, a sve radi u cilju poboljšanja usluga I zadovoljstva ostalih korisnika. Ovom trgovinom oštećen sam za 1900,00 din + troškovi dostave 280,00. Za bilo kakvu informaciju članovi se mogu raspititi na 063 47 41 67.
Slusalice koje sam Vam poslao su apsolutno nove, raspakovane prvi put radi fotografisanja na vas zahtev (trazili ste da vam posaljem vise fotografija kako bi mogli da ih detaljno pogledate). Sami ste potvrdili da odlicne slusalice. Ispitana je ispravnost slusalica pre slanja tako da nema govora o neispravnosti. Dodatno po dolasku sa odmora (stalno ste me nepristojno ometali nebrojanim porukama i pozivima) sam jos jednom pregledao sve fotografije tih slusalica i na njima ne postoji nista sto bi opravdalo vas zahtev. Tvrdim da sam vam prodao apsolutno nove i ispravne slusalice. I sami znate da ste vi nestrucnim rukovanjem prouzrokovali to izvlacenje kabla i sada vam je cilj da na mene prebacite odgovornost, tako da vas zahtev ne mogu da uvazim. Pokustali ste da me prevarite i to vam nije uspelo. Vrlo nepouzdan clan, ne prporucujem saradnju sa njim. NEGATIVNA OCENA.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.