Nebojša

Smederevska Palanka

Član od: 07.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Insistira na Post Expressu, kod koga nema mogucnost provere posiljke. Neprijatan i svadljiv prilikom pokusaja da postignem kompromis.
Šta da kažem...spustio sam mu cenu za 30 posto...ali AKS nikako...

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Kad sam trgovao sa ovim prodavcem nije bilo ocenjivanje, tako da sada imam priliku da kazem. Negativna iz razloga sto roba, preciznije muzicka linija sony iz komponenti nije stigla u opisanom stanju, bilo je dosta ogrebotina, nestrucno menjan izlaz na pojacalu. Toliko od mene, a potencijalni kupci neka dobro obrate paznju.
Momak dobio si za neke bedne pare sistem - u vrednosti samo pojačala, ne sećam se 50tak eur za pojačalo cd i tuner...i navedeno je da je izguljeno...za te pare nema nigde, a uostalom što nisi reklamirao ili vratio...

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Iskustvo negativno. Prodao mi je risiver naglasivši da je u izvanrednom stanju, daljinski, perfektno radi. Kad sam otišao po uređaj, daljinski nije bio original nego neki univerzalac, i ubeđivajući me da rade SVE funkcije pa i neke koje čak ni original ne aktivira. U međuvremenu me uveravao kako ima ogromnih finansijskih problema (nema posla) pa da mu pomognem bar ovom kupovinom nastupajući prijateljski a ne u nekom odnosu prodavac-kupac. Tako i uradim, postupim kao čovek bar ovako da mu poomognem. Međutim, kući druga pesma: daljinska komanda kontroliše SAMO volume sekciju i NIŠTA drugo!! ni da se isključi a kamoli i "napredne" funkcije koje mi opisivao.. selector neispravan, ne zadržava funkciju izbora, a nije ni pominjao da je promenjeno ožičenje i konektori u mašini!!! Nisam ga odmah kontaktirao jer me "držala" ta njegova socijalna situacija, ali posle nekoliko dana odlučim da ga kontaktiram jer zaista nije moglo više da se sluša i da pokušamo da rešimo problem. Tada sam shvatio da je sa namerom da te dovuče i onda na kukanje ubedi kako mu sve zavisi od te prodaje... Zato sam odlučio da dam NEGATIVNU kao vrata i upozorenje svim članovima da ne "padaju" na njegova kukanja i zanemare saosećanja jer maksimalno zloupotrebljava to.
???
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.