Nebojsa

Novi Sad

Član od: 20.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pokusao sam da se cujem sa prodavcem nakon sto su mi stigli zvucnici nije mi odgovorio ni na poziv a ni na poruke pa sam prinudjen da stavim komentar kakav zasluzuje. .. Pozvao sam gospodina pre kupovine da mi detaljnije opise u kakvom su stanju zvucnici rekao je da su u odlicnom stanju sa sitnim tragovima koriscenja. U da nemaju vecih tragova ostecenja. Kad su stigli bili su dobro upakovani medjutim ja nikada nista u losijem stanju nisam video a kamoli kupio. .. sateliti skoro da nema mesta gde nisu izgrebani, kao da su njima igrali fudbal. .. na vuferu fali parce iverice i mrezica je ulubljena. .. zuje kada su samo ukljuceni. .. imaju samo dva nirmalna kabla za povezivanje ostali kao da su sa otpada. .. po mom misljenu to nisu SITNI TRAGOVI koriscenja. .. .

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Zvučne kutije, uopće ne odgovaraju opisu. Moja ocjena kutija "BLAGA KATASTROFA" uložio sam u njih više, nego sam ih platio, da bi bile u kulturnom stanju. Mislim da više neću trgovati sa Nebojšom. Obzirom da nas dijeli i daljina i granica, išao sam na povjerenje, koje nije opravdano. Ovo je moje iskreno najiskrenije, a inače sam vrlo realan, i vrlo ozbiljan. Ocjenu dajem prvi, jer ne mogu dočekati Nebojšu.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Woofer se gasi i ne funkcionise pravilno. U pocetku je nudio varijantu dogovora i povracaja novca ali sada se ne javlja na poslatu sms poruku.
Uopste mi nije jasan Dusanov postupak.Woofer je kod mene radio bez ikakvih problema,moguce je da je u toku transporta doslo do nekog da tako kazem banalnog kvara.Predlozio sam mu da prvo ode do najblizeg servisa da resi taj problem a ja cu snositi troskove popravke ili da mi vrati woofer a ja naravno njemu novce.Sva komunikacija izmedju nas je tekla sto sam ja njega zvao a ne on mene i umesto da me lepo nazove da se dogovorimo oko eventualnog povracaja woofera,poslao mi je neku nepotpunu poruku gde se nije videlo ni ko salje ni o cemu se radi!I umesto da ma nazove oko dogovora izgleda da mu je bili lakse da mi da negativnu ocenu.Ovaj model Subwoofera je vise nego sjajan ,siguran sam da vredi svaku paru,te mi je mnogo vise zao sto Dusan nije zadovoljan nego ova ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.