Nebojsa

Bor

Član od: 03.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je rekao da je sat 10 od 10, da nema ogrebotina, da je staklo ko iz radnje. .. Sat sam dobio, staklo je zagrebano, kućište sata ima sitne ogrebotine od korišćenja, narukvica je sa unutrašnje stranje ogrebana, od nestručnog skraćivanja. Kada sam ga kontaktirao, rekao je da ne zna kako je doslo do grebanja jer na slici ne postoje ogrebotine. ps Slike su bile mutne, ništa se nije videlo, tražio sam kvalitetnije slike on je rekao da je slikano telefonom 13mp, a slike kao da je slikano sa NOKIA 6630
Kupac je po viđenim slikama pristao da kupi sat, a i rečeno mu je da nije nov, da je korišćen kao što piše u rubrici oglasa i samim tim ima znakove korišćenja. Pre svega, staklo nije bilo izgrebano, to bi se na slici sigurno videlo, jer slike nisu bile toliko mutne kao što kupac tvrdi. Inače, sat je ispravan i tačno radi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.