Nebojsa

Niš

Član od: 20.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Miksete

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Čovek je na rečima ok ali miksetu nije testirao i proverio kako je trebao jer sam to izričito rekao i ako je ispravna što znači da sve funkcioniše kako treba da je pošalje međutim kad je stigla prilikom probe dosta stvari nisu radile i bile su van funkcije znači nije je proverio i testirao nego je samo poslao takvu. seo sam odmah u auto i prevalio 700 km kako bi mu je vratio i čovek mi je dao pare i to sam pristao da mu ne uzmem punu cenu koju sam ja platio kuriru i njemu nego sam mu smanjio za 2000 din tj on na šta nisam znao šta da mu kažem nego sam pristao. gorivo me izašlo 100 e što znači da je ponudio pola goriva da plati jer je to sve njegova greška ja ništa od ovoga ne BiH pisao. ne može pričati jedno i onda pa kako pa ja to nisam znao. e pa prijatelju da si proverio ko što sam rekao znao BiH ili si znao pa se pravio lud . neka sve ide svakome na svoj obraz.
Situacija je mogla da se reši i dogovorom, kurirskom službom da vrati paket i dobije novac nazad ako nije zadovoljan, sve to bez tih 700km i 100e za gorivo. Čovek samoinicijativno došao autom da odradi reklamaciju, tako da...

Motocikli > Mopedi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek kome su prece pare od rodjene dece. .. Kleo se u decu za motor. .iso sam preko prijatelja na poverenje 150km da uzemem motor platio 500e koji je radio svega 10 minuta dok ugreje. . Masina lom kirnovani blokovi kod lezaja karabudzeno za prodati. .Zvao sam da vratim ista prica kune se kako nije znao kako se desava to nije novo i td. .i dao mi blokove polovne i 50e da vrati samo da mu ne vracam. .Toliko o Saradnji sa Članom. .Ne preporucujem
Motor je bio proban i gledan u dva navrata, u oba navrata detaljno. Pre kupovine od strane prijatelja, a kasnije od samih kupaca. Motor je brizljivo cuvan, odrzavan i ispravan, nikad popravljan za 4 godine koliko je u mom vlasnistvu, i sa poverenjem siguran za prodaju.To sto se desilo njima sa motorom nema svrhe mene optuzivati, a osim toga ispostovao sam ih kao svoje ljude. Dao sam uz motor par tockova, par satova i cak 2 bloka motora naknadno za popravku motora. Preko svega toga vratio sam i 50e za kupovinu cilindra i klipa koji su cudom osteceni kod njih nakon kupovine. Sa moje strane maksimalno ispostovani u svakom smislu, nezasluzena negativna ocena ! Sve najbolje, pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.