Nebojsa

Šabac

Član od: 23.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, maska kao prvo nije originalna, u pitanju je jeftina kineska kopija sa kineskim filterima (naručena sa Aliexpresa) iako je u oglasu pisalo da je originalna. Na moju primedbu i žalbu, prodavac je odgovorio da se danas sve proizvodi u Kini i da ne dolazi u obzir nikakav povraćaj dela ili celokupnog novca, i od tada me korisnik ignoriše. Maska je potpuna suprotnost od onoga sto je prodavac opisao, tako da nemojte bacati novac nego izdvojite 1000 din više i kupite u farbari originalnu masku. Ova kupovina me je koštala duplo više jer sam morao danas uzeti originalnu masku. Nisam želeo da dajem negativnu ocenu ali korisnik nije želeo da komunicira sa mnom tako da ovo moje iskustvo neka bude primer drugima.
Maska i filteri su original i proizvedeni su u 3m fabrici u Kini. Maske su apsolutno legalne i kupac odbija da se izjasni da sam mu poslao falsifikat. Jos jednom kazem, hocu izjavu od vas da sam vam poslao falsifikat i dobicete novac nazad ! Sve je prikazano i vidljivo na slikama oglasa. Ono sto je na slikama to je kupcu i poslato. Sve sto ga interesuje mogao je proveriti pre porucivanja. Ovaj kupac se javlja sa laznog profila i koristi lazni broj telefona tako da cu morati da ga prijavim
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.