Nebojsa

Kragujevac

Član od: 03.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nepreporucujem nikakav kontakt sa ovom osobom. Covek kojem nije stalo do dostojanstva, omalovaza ljude koje ni nepoznaje a i mene stalno. U toku razgovora skontao sam da bas se i nerzume u ono cime se bavi. Prodao neispravnu karticu, pa zatim govorio kako sam je ja unistio( njegove reci s**o, ni ne nepokusava biti pristojan) drajverima, da kad sam se i udostojio poslati kod njega i njegovih majstora( koje predstavlja kao svece koji to 99% mogu popraviti, a da majstori iz mog grada su nesposobni i tome slicno ) me je blokirao pod izgovorom da ga smaram. Poslao mi drugu kraticu koja je iste veceri blu skrinala, a evo 2 dana posle neradi. MOJA r9 290x je sada kod njega i nema sanse da mu dam pare za popravku i zahtevam da mi je vrati a ja cu njemu njegovu hd7950. Covek se stalno predstavljao kako ga svi u Kragujevcu znaju on je najjaci majstor za konzole i slicno. Govorio kako je imao jos 8 takvih r9 290x, ali od nijedne nije imao snimak ili sliku gde radi sa driverima. Pare kaze nije mogao da vrati jer po njegovim recima on je za 15000rsd kupio(ni ja ne znam kako ali njegove reci): neke hard diskove, pa onda neke laptopove, pa je pre neki dan rekao playstation 4 konzole. Ako je to sve uspeo da kupi za 15000rsd svaka cast, skidam kapu. Usput dok je sa mojim ocem pricao o resavanju problema sa grafickom bio sam prisutan, a moj otac je rekao da ja nisam tu da bi culi zajedno sta on ima da kaze, naravno celu pricu je okrenuo protiv mene. APSOLUTNO NEPREPORUCUJEM SARADNJU! !!
Izbegavajte ovo dete za bilo kakvu saradnju ima 15 god.Kada je porucio grafiku nijednom nije pozvo,kada sam shvatio da je dete pitao sam ga koliko ima god i rekao je,zatim sam trazio da me bilo kod od roditelja pozove sto je i odbio.Grafika je poslata i imao je 48h da je proveri.Grafika je poslata ispravna i testirana licno koriscenja.Nakon sto je probao imao je problem sa osmopinovkim konektorom??? instalirao jedva drajver neznam iz kog razloga on je grafiku otvorio navodno menjo termalnu pastu pokusavao je i na nekom drugom kompu.Javio je da je grafiku odneo u nekom servisu i da su mu rekli da je ostecen bios drajver,nakon toga umesto da je opet vrati on je odeo kod nekog elektrecara gde je bila 3 dana.Cuo sam se njegovom ocem posle 10dana i rekao sam da mi da je imao 48h fore da isproba i vrati a ne da je otvara nosi po servisima,sto je njegov otac rekao da nemam nikakve obaveze prema njemu onda postoje sve prepiske na viberu.Ali poslao sam mu drugu grafiku 3gb 256bita gde je rekao idem ja u servisu da mi instaliraju a posle pola sata javlja se da grafika odlicno radi i da je zadovoljan.Nakon cega sam pozvao opet njegovog oca i zahvalio mi sto sam izaso u susret i da su decija posla.IZBEGAVAJ TE GA U SIROKOM KRUGU TO JE BEZOBRAZNO I DOSADNO DETE KOJI SVE OTVARA I RASTURA.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.