Nebojsa

Novi Sad

Član od: 24.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Audio kasete | Prazne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vise od 50 posto kaseta do sad sam cutao a dao sam gomilu novca, ne proverava ono sta prodaje i ja imam kasete stare po 40 godina i snimak je odlican a kad se na nju snimi nesto novo katastrofa jako retko dajem negativnu ali svemu dodje kraj, neko je sigurno imao slicnih problema i cuti kao ja do sad! !!
Posto imam mogucnost da odgovorim a ne i da ga ocenim Negativno . Jedino sto je tacno ovde da jeste od mene kupio vec nekoliko lotova kaseta ali da je i svaki put bio zadovoljan sto je ocenama i potvrdio , suprotno od onoga sto sad tvrdi . Gomila jedno 5 -6 hiljada dinara Pa ko bi kupovao kasete od nekoga ako nije zadovoljan ako su te kasete lose . Sto se tice ove kupovine , trazio da mu posaljem drugi lot da on izabere kasete na sta sam rekao da ako nije zadovoljan da spakuje kasete i vrati a da cu mu ja vratiti novac . Onda mu je bila sporna i postarina na sta sam ja rekao da i to nije problem da cu ja platiti kada kasete stignu. Tako da smo se * DOGOVORILI * s obzirom da je subota da kasete posalje u ponedeljak a da cu mu ja vratiti novac kada stignu i vidim te kasete . I tako posle tog * DOGOVORA * stize meni negativna ocena , od dogovora nista . sve ovo ovde napisano sa moje strane moze da se proveri kroz poruke i sa timom KP . Zao mi je sto je sve ovako ispalo , nije moralo ali kad covek hoce da igra prljavo i da krsi dogovore moja duznost je da odgovorim nesto u svoju odbranu .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.