Nedeljko Tomaš

Sivac

Član od: 18.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izgubljenih 25 sati na dopisivanje sa korisnikom. Postavio cenu 8500, dogovorimo za 7500. Posle zove i menja cenu da bi se našli na 10.000 rsd. Nakon pola dana nejavljanja zove i govori da se pošta u Sivcu restaurira a nakon sat vremena poziva i tvrdi da je optika oštećena. Veoma loše iskustvo.
Sve sta kaze je upravu . Jeste dogovor takav ali imao sam drugih ponuda tako da sto se tice menjanja ceni opravdano. Za svako menjanje cene ja sam poslo poruku coveka koji je naveo drugu cifru. Onda on poveca ulog pa se nadjemo na po puta . Da poste nisu radile zaista. Sem u gradu. A na kraju nisam mu prodo jer se na optici nesto polomilo i moj zakljucak je da mu nesaljem medjutim nije se bilo polomilo nista nego sam je prodo drugom jer je covek ponudio 15000 . Ja ovom clanune mogu dati negatvnu i ako je ispao tesko g**** jer je u pitanju dopisivanje a po njemu 25 h izgubljenog vremena . Dragomije da nisam prodo i poslovo sa takvim covekom. Ja sam mu dao pozitivnu jer stvarno nisam supak i zelim mu sve naj bolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.