nedja

Sremska Mitrovica

Član od: 07.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Sajla od ovog proizvodjaca je dosta cvrsta na pocetku i veoma tesko se savija u krivinama. Vec na prvoj krivini tesko prolazi a posle 9 metara ne ide napred, bar u mom slucaju, za razliku od najjeftinije sajle koja prolazi bez problema. Zeleo sam da vidim da li mogu da vratim ovu sajlu ali se prodavac na telefonski poziv uopste ne javlja a na poruku ne odgovara.
Sezona je godisnjih odmora. Zato se nisam javljao jer nisam bio u Srbiji. Ni na Jedan nepoznat broj se nisam javio. Ostalo nenih komentarisao previse. Ima nas i ovakvih hitno hitno za sajlu, kupe sajlu ociste kanalizaciju I sete se posle 5 Dana da im ne treba jer su odradili posao, pa bi da vrate koriscenu smrdljivu od njihove, kanalizacije. Bilo ih je jos nije ovaj korisnik jedini, nekoliko puta Sam vratio, bilo je I korisnika koji su otvoreno rekli da su odradili posao I da im ne treba do daljnjeg.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.