Nedzla

Novi Pazar

Član od: 07.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Školski pribor i udžbenici > Školske torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dajem negativnu ocenu iz razloga jer Puma ranac koji mi je stigao nije ni blizu onom sto je u oglasu pisalo, da je kao nov, bez ostecenja i tragova koriscenja. Ranaca je prljev, flekav, iznosan. Javila sam se odmah cim mi je ranac stigao, receno mi je da sacekam 10 dana jer je zena na moru da bi mi se novac vratio, ali nema nista od javljanja. Clana izbegavati u sirokom luku. Skroz nekorektno.

Odeća | Dečja > Dečaci | Jakne, kaputi i mantili

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem negativnu ocenu ali svakom po zasluzi . Rečeno mi je da je jakna kao nova i da je obučena par puta, stigla je sva iznošena i izderana. Predložila sam da mi vrati novac ali je odbila. Baš razočaravajuće. Još mi reče da sam trebala da zumiram malo bolje. Tako se to ne radi draga gospođo!
Dotična gospođa je kupila jaknu koju je dete nosilo par puta jakna je naravno bila BEZ OŠTEĆENJA i TRAGOVA KORIŠĆENJA što se i videlo na slikama. GOSPODJA se javlja nakon nedelju dana da vrati jaknu koja je navodno pocepana i izderana (verovatno su oštećenja nastala kod nje nakon nošenja) . Želi da joj uplatim iznos jakne plus poštanske troškove a jaknu da zadrži. Nemam reči za ovo OVAKVIMA NIJE MESTO OVDE. ZALUTALI SU 👋
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.