slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

2 u 1 Cetka Za Ispravljanje Kose HSG-08

2.200 din

Novi Sad
9
3
pre 9 dana
Svetozar
Član od 29.01.2015.
Svi oglasi

2 u 1 četka za ravnanje kose: Da li vas i dalje nervira kovrdžava, gruba kosa ujutru? Ova 2-u-1 četka za ispravljanje je dizajnirana prvenstveno za svakodnevnu njegu kako bi kosa bila glatka dok izgledala sjajna i zdrava, popravlja oštećenu kosu i priprema za odličan dan.
Antistatički negativni joni: ova pegla za kosu oslobađa milione negativnih jona, što može u velikoj meri smanjiti statički naboj kose, učiniti kosu glatkom i mekom, smanjiti ispucale vrhove i čvorove i zameniti konvencionalne izgorele pegle za prirodan i zdrav izgled.
4 vrste podesivih temperatura: temperaturni opseg ove četke za ispravljanje je 150℃-210℃, sa MCH tehnologijom, pogodan za sve tipove kose; Pored toga, LED indikator direktno pokazuje tačnu temperaturu, 30 sekundi brzog grejanja i kontinuiranu temperaturu.
Automatsko isključivanje i zaključavanje temperature: Kao ugrađena bezbednosna funkcija, temperatura se automatski zaključava na unapred podešenu vrednost tokom stilizovanja. Ova četka za ispravljanje se automatski isključuje nakon 60 minuta neaktivnosti kako bi vam pružila dodatnu sigurnost.
Bezbednost i zupci češlja protiv opekotina Jedinstveni dizajn vazdušne sendvič strukture sa sigurnosnim čekinjama sa obe strane neće vam opeći ruke tokom rada, opremljen češljastim zupcima protiv opekotina oko gvozdenih zuba sa kermet tehnologijom, koji mogu da hlade kosu za stilizovanje i zadržati idealan oblik.

ID Oglasa: #161800485
Informacije

Mogućnost licnog preuzimanja u Novom Sadu.

Mogućnost isporuke na adresu putem brze pošte.

Za sva dodatna pitanja nam pisite ovde.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.