slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

5u1 pegla za uvijanje kose LCD ekran Bizcasa

3.990 din

Kragujevac
Dostupno odmah
30
1
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

【5 u 1 set pegle za kovrdžanje】Ket pegle za kovrdžanje sadrži 5 izmenljivih zagrejanih cevi, konusnu cev od 9-18 mm, cilindričnu cev od 10 mm, cev za uvijanje za plažu od 25 mm, cilindričnu cev od 32 mm, spiralnu cev od 25 mm. Može zadovoljiti promenljive potrebe za frizurom. Uvijač za dugu i kratku kosu.
【Napredna tehnologija gvožđa za kovrdžanje】Naš set pegle za kovrdžanje usvaja naprednu PTC tehnologiju grejanja, koja se može brzo zagrejati u roku od 30 sekundi, 100% turmalinska keramička pegla za kosu oslobađa negativne jone, što može da minimizira kovrdžanje i statički elektricitet, pomažući vam da brzo napravite glatki sjaj. frizura.
【Podesiva temperatura i LCD ekran】Pegla za kovrdžanje sa LCD ekranom može jasno da prikaže temperaturu i ima podesiva podešavanja toplote koja se lako kontroliše, 5 opcionih kontrola toplote, pritisnite dugme "+"/"-" da biste izabrali 80 ° C za 230° C (180° F do 450° F).
【Bezbedan i jednostavan za upotrebu】 Prvo umetnite rolnu u ručku, a zatim okrenite bravu. Ova PTC keramička pegla za uvijanje kose se brzo zagreva, pegla ima duži rashladni vrh, držač protiv opekotina i rukavice otporne na toplotu za zaštitu ruku od opekotina. Nakon što se ne koristi, automatski će se isključiti nakon 60 minuta, što je bezbedno i pouzdano. Imajte na umu da morate biti oprezni tokom upotrebe i ne dozvoliti da srednji deo dodiruje skalp da biste izbegli opekotine.
【Idealni pokloni】: Set pegle za uvijanje uključuje rukavice otporne na toplotu, rukavice otporne na toplotu mogu sprečiti da se opečete kada rukujete dodatkom. Pegla za kovrdžanje od 9 mm-32 mm može da uvija različite frizure i veoma je popularna kod devojaka. Univerzalni napon od 110-240V vam omogućava da izrazite svoju kreativnost tokom putovanja.

 

 POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #162500049
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.