slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Automatski uvijač za kosu četka za uvijanje kose

2.500 din

Novi Sad
Dostupno odmah
188
5
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

【Ušteda vremena i nije potrebna veština】Ova automatska pegla za uvijanje je pogodna za dugu i kratku kosu. Denraoti auto uvijač za kosu usvaja dizajn uvijanja sa jednim dugmetom koji odgovara ljudima svih uzrasta sa ili bez iskustva!

【4 podešavanja temperature i 3 tajmera】Automatski uvijač za kosu pruža 4 različite postavke temperature, od 320° F do 430° F, kako bi odgovarao različitim tipovima kose. Vreme automatskog uvijanja 8s/10s/12s ​​može lako da zadovolji vaše različite potrebe za frizurom, kao što su mekani talasi, elegantne lokne, romantične lokne, klasične lokne.

【Protiv opekotina i zapetljavanja i zaglavljivanja】Automatska pegla za uvijanje kose je ugrađena u pametni magnetni indukcioni motor, koji će zaustaviti rad kako bi sprečio da se kosa zapetlja i povuče ako uvija previše kose ili radi nepravilno . Zatim pritisnite suprotno dugme da biste oslobodili kosu. Dvoslojni poklopac za toplotnu zaštitu je dizajniran da spreči opekotine na vašim prstima ili licu. Dvostruki napon (110-240V) je pogodan za putovanja i nije ograničen regionom.

    【Nema prazne baterije i 30min automatskog isključivanja】Nakon istraživanja tržišta, otkrili smo da 95% bežičnih pegla za uvijanje ne može da održi potpuno uvijanje zbog slabih baterija. Nema potrebe da brinete o istrošenoj bateriji jer smo posebno dizajnirali 2m okretni kabl za napajanje za ove uvijače za kosu. Ovaj štapić za uvijanje kose će se automatski isključiti ako se ne otkrije nikakva operacija u roku od 30 minuta, maksimalna vaša sigurnost, pruža vam rad bez stresa. Kontaktirajte nas ako vam je potrebna podrška, uvek ćemo biti tu za vas.

【Tehnologija za negu kose i savršen poklon】Automatski uvijač za kosu je napravljen od profesionalnog keramičkog turmalina, može da proizvede moćnu masu negativnih jona da zapečati vlagu u vašoj kosi i zaštiti svaku kutikulu, maksimalno eliminiše kovrdžanje i spreči oštećenje visoke temperature tvoja kosa. Ovaj set pegle za kosu je takođe idealan poklon za žene, posebno su pegle za kosu na plaži veoma popularne među devojkama. Biće veliko iznenađenje kada ga vaša devojka/žena/majka primi.

ID Oglasa: #156481888
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.