slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Automatski uvijač za kosu na struju

22 €

Novi Sad
Dostupno odmah
45
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! Automatski uvijač za kosu na struju, da lokne izgledaju kao da ste bili u salonu !

  • Brzo uvijanje kose u roku od 10 sekundi - Sačekajte da se uređaj zagrije, zatim stavite odgovarajuću količinu kose u komoru za uvijanje, pritisnite dugme i kosa će se automatski uvući u uvijač i zagrijati sa svih strana za savršeno uvijanje.
  • 4 podešavanja temperature za sve tipove kose - 4 nivoa temperature (140° C, 160° C, 180° C, 200° C) su podesivi kako bi zadovoljili potrebe različitih tipova kose. Takođe možete pritiskati dugmad da biste izabrali smer rotacije levo/desno.
  • Jonizirajući premaz za smanjenje naelektrisanosti - Keramički premaz na uvijaču može osloboditi mnogo negativnih jona tokom oblikovanja kako bi smanjio oštećenje kose i sprečio pucanje vrhova za glatku sjajnu kosu.
  • Zaštita od opekotina i bez kidanja - Tehnologija konstantne temperature sprečava oštećenje kose usled visoke i niske temperature. Dvostruko izolovana ljuštura štiti vaše ruke od opekotina. Automatsko isključivanje kada sila premaši standard, sprečava kidanje kose.
  • Automatsko isključivanje nakon 60 minuta - Automatsko isključivanje ako nema operacije u roku od 60 minuta. Kabel od 360 stepeni savršeno rešava problem zapetljavanja i omogućava vam da rukujete kosom na naj slobodniji način.  

*Dostupno više komada!

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161295753
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.