slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Babyliss Pro Aparat za kovrdzanje kose,lokne

2.600 dinFiksno

Beograd | Čukarica
494
15
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandar Pajic
Član od 19.09.2020.
Svi oglasi
Babyliss Pro - Profesionalni aparat sa tajmerom za talase i lokne kao iz snova!   

Na brz i jednostavan način dobićete savršene lokne koje neće proći nezapaženo gde god se pojavite.   

Pramen kose se uvlači pod keramičko ležište gde se ravnomerno i polako zagreva, sa svih strana i to bez kidanja dlake i za svega par sekundi dobićete željeni rezultat koji ste oduvek želeli.  

Nema više čupanja, kidanja i zatezanja kose, kao i neprijatnih mirisa od opekotina ili od lokni koje izgube svoju punoću i formu nakon par sati. Uređaj je apsolutno bezbedan za upotrebu, a pritom i njegova upotreba vrlo jednostavna. Poseduje salonski rotirajući kabl čime se sprečava mršenje istog koje i samim tim znatno olakšava upotrebu.   

BabyLiss PRO uređaj se može podesiti da radi na tri režima posebnih namena, sa tri različite temperature. Pri postizanju željene temperature uređaj prestaje sa zagrevanjem (na 20 minuta od poslednje upotrebe uređaj se gasi radi bezbednosti i dužeg veka trajanja). Aparat svojim zvučnim signalom obaveštava korisnika kada je zagrevanje gotovo i kada je spremno za rad.   

U zavisnosti od teksture kose, temperaturu prilagođavate na:  
  • 190° C - za tanju, meku ili sveže ofarbanu kosu
  • 210° C - za normalnu, neoštećenu kosu
  • 230° C - za gustu, oštećenu ili neoštećenu kosu

BabyLiss PRO grejači poseduju svoj lični tajmer koji se preko zvučnih signala lako raspoznaje uređaj po nameni.  
 
  • Na 3 zvučna signala - uređaj je pogodan za blaže talase, gde se pramenovi kose unutar uređaja rotiraju na svakih 8 sekundi.
  • Na 4 zvučna signala - uređaj je pogodan za mekše loknegde se pramenovi kose unutar uređaja rotiraju na svakih 10 sekundi.
  • Na 5 zvučnih signala - uređaj je pogodan za perfektno oblikovane lokne, gde se pramenovi kose unutar uređaja rotiraju na svakih 12 sekundi.   
  • Beograd postoji mogucnost licnog preuzimanja, slanje post expresom.
  • Pogledajte moje i druge oglase.
  • Porucite ovde ili sms porukom, moze i na viber, nisam uvek u mogucnosti da se javim.

ID Oglasa: #117551547
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.