slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Difuzor za fen Cev za fen Lokne difuzer

800 din

Beograd
369
11
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 065 25 93 315
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi
Osušite kosu i napravite prelepe lokne u isto vreme. Difuzor koristi WIND TUNNEL tehnologiju, zbog koje vaša kosa postaje savršeno ukovitlana. Ukoliko volite lokne koje izgledaju svilenkasto glatko i prirodno, onda je ovo prava stvar za Vas! Prelepe lokne i sušenje kose u isto vreme100% bezbedanOdgovara svim fenovima od 3.5cm do 5.5cm prečnikaPrenosiv i lak za korišćenje
Karakteristike proizvodaOsušite i uvijte u jednom brzom i lakom korakuMeke kovrče bez zapetljavanja za nekoliko minutaManje štetan od pegle za uvijanjeOdgovara većini standardnih fenova za kosuSpecifikacijeDimenzije: približno 23 k 12 k 7,5 cm (otvor za fen za kosu je približno 6 cm u prečniku)Uključuje 2 različita dodatka štapa za kreiranje različitih tipova kovrčaMaterijal: Kvalitetna plastika koja se ne deformiše od toploteBoja: ljubičastaNapomena: Ova ponuda ne uključuje fen za kosu i samo dodatak.
TIN
ID Oglasa: #143325506
Informacije
  JELENA_ALEKS   065 259 33 15

PUSTITE PORUKU PREKO KP



PRIMAMO I POZIVE



VIBER PORUKE



SMS







ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.







Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU







MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA



Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.