slika
1 od 1

Dyson Airwrap Complete Long

428 €

Beograd
435
19
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Filip Tech
Član od 27.06.2019.
kp izlog
Proizvod je otvoren, ali nekorišćen, kao nov! Dolazi sa svojom ovalnom kutijom za skladištenje i svim potrebnim nastavcima.

 Ovaj profesionalni stilizator je neophodan dodatak za negu kose. Primena Dyson Airwrap Complete Long stilizatora kose sa rotirajućom glavom je veoma jednostavna, a pravac rotacije cilindra može biti promenjen. Stilizator kose ima 3 podešavanja temperature, tako da pruža zaštitu od pregrevanja kose. Velika prednost je što garantuje 2 nivoa brzine. Sa ovim stilizatorom kose, možete brzo kreirati različite frizure. Zahvaljujući funkciji jonizacije, ne moramo brinuti o zaštiti naše kose, a podešavanje hladnog vazduha je savršeno za tanku kosu. Takođe ima funkciju automatskog isključivanja. Još jedna prednost je što se brzo zagreva i možete ga odmah koristiti.
ID Oglasa: #163625717
Informacije

                  Pogledajte ostale oglase na:  
     
                  https: //filiptech. kpizlog. rs/


               TehnikaPlaystation ● Dyson

                   Fjallraven ● Govee ● Spigen

                                  Filip Tech

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.