slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

FASZIN S200, profesionalni fen za kosu

1.900 din

Novi Sad
Dostupno odmah
80
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske u originalnom pakovanju. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.

 

【Sai Goodbie to Frizz】Faszin jonski fen za kosu usvaja Plasma dvostruki jonski sistem i tehnologiju plavog svetla, hidrira 60-120 MILION negativnih jona/cm³ , pojačava sjaj i glatkoću vaše kose do 38% i smanjuje kovrdžanje i suvoću, dajući vam zdravlje kosa.

【2Ks Fast Driing VIND-PRO Tech】 Dizajniran sa moćnom VINDPRO tehnologijom protoka vazduha, brzina vetra fena za sušenje se povećava na 42m/s, 2 puta brže od običnih fenova za kosu, smanjujući vreme sušenja za polovinu. Precizno sušenje bez ekstremnih toplotnih oštećenja.

【7 režima sušenja】 3 precizna podešavanja toplote (visoka/srednja/niska), 2 podešavanja brzine (blaga/brza) i 1 dugme za hlađenje, Faszin fen za kosu vam omogućavaju da pronađete savršenu kombinaciju sušenja za različite stilove i tipove kose.

【9/10 Preporučite nas】6 profesionalnih dodataka vam omogućavaju da kreirate čitav niz stilova, 98 korisnika je testiralo češalj za oblikovanje. 93% ga je ocenilo kao PROFESIONALNO, SALONSKE BLOVOUT-ove. 97% volelo je koncentrator za precizno oblikovanje. 90% volelo je difuzor za definisanje kovrdža i talasa. Drugima se dopao češalj sa širokim zupcima za afro kosu.

【Razvijeno sa stilistima. Dizajnirao Faszin】 Dizajniran od strane vrhunskih nemačkih inženjera, slušajući kupce: ručka je dizajnirana da drži udobno i bezbedno; petlja za vešanje se lako skladišti; filter koji se može ukloniti za lako čišćenje; Kabl idealne dužine 8,2 FT, doseg za stilizovanje vaše porodice ili kose klijenta iz bilo kog ugla. k8 

ID Oglasa: #156463188
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.