slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Fen + Cetka za kosu One step Hit 2u1 Najbolja koja postoji

1.100 din

Leskovac
243
10
pre 12 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
Značajke i pojedinosti
 Četka za fen za kosu 3 u 1: sušilo za kosu u jednom koraku za oblikovanje i povećanje volumena, savršena kombinacija sušila za kosu, figara, pegle i četke. Svestrana četka s vrućim zrakom za feniranje i oblikovanje kose, stvarajući volumen kose s lakoćom, pomaže u kreiranju salonskih stilova bez napora bez kovrča u udobnosti vlastitog doma.
 3 POSTAVKE MODELA: 3 postavke načina rada topline/brzine (visoka, niska, hladna) za fleksibilno oblikovanje za sve tipove kose. Za razliku od tradicionalnih sušila za kosu, ova četka za sušilo za kosu može se postaviti bliže tjemenu radi podizanja. 1000 W čiste snage za oblikovanje daje pravu količinu topline bez oštećenja kose.
 Jedinstveni dizajn ovalne četke: jedinstveni dizajn ovalne četke zaglađuje kosu dok ovalni rubovi stvaraju volumen. Ovalni rubovi mogu dodati volumen vašoj kosi i učiniti da izgleda voluminoznije. Izvrsna ušteda vašeg vremena i oslobađanje vaših ruku. Četka je dizajnirana s najlonskim iglama i čupavim vlaknima za otpornost na petljanje.
 ZAŠTITITE KOSU: Četka za sušilo za kosu s keramičkim grijačem pomaže u boljem kontaktu s vlasištem od drugih sušila za kosu, a toplina se ravnomjerno širi po vlasištu bez oštećenja kose ili kose, što rezultira bržim sušenjem. Negativni ioni okružuju svaki pramen kako bi uklonili statički elektricitet i kovrčavost.
 Iznimno lagano tijelo: ova četka s vrućim zrakom može se izvaditi. Savršen za kućnu upotrebu, putovanja, odmor ili čak ured. ​
 Informacije o Proizvodu


    podacima:  • Ime i prezime• Ulica i broj• Mesto i poštanski broj• Broj telefona za kontakt
ID Oglasa: #153147278
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.