slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Fen za kosu visoke brzine sa negativnim jonima 1600w

7.000 din

Leskovac
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Motor bez četkica za brzo sušenje – IOKEKON brzi jonski fen za kosu pokreće najsavremeniji motor bez četkica sa impresivnom brzinom od 110.000 o/min. IOKEKON tehnologija utrostručuje zapreminu vazduha i obezbeđuje efikasno iskustvo sušenja.

200 miliona negativnih jona/cc – Potpuno negativno pražnjenje poboljšava koncentraciju anjona za 20 puta u poređenju sa konvencionalnim modelom, zatvarajući na taj način kutikulu kose i čuvajući vlagu za obogaćenu kosu. Konvencionalni fen za kosu imaju samo nekoliko miliona negativnih jona. Vir IOKEKON sind außerlich. Oni zatvaraju i zaglađuju kutikulu za zdrav izgled kose. Dramatično smanjuje kovrčavost i statičnost

Precizna termička kontrola: NTC termostat iz IOKEKON-a prati konstantnu temperaturu 100 puta u sekundi da zadrži vlagu u kosi. Sa 3 podešavanja konstantne temperature i 2 brzine vetra, uvek postoji jedan koji vam odgovara među 6 režima. Osim toga, IOKEKON ekskluzivna tehnologija kompenzuje prekomernu toplotu naizmeničnim protokom toplog i hladnog vazduha kako bi se izbeglo oštećenje kose. Nakon 2 nedelje upotrebe, kosa će biti značajno poboljšana.

Niska buka i mala težina: konvencionalni fen za kosu su glasni 90 dB, ali IOKEKON fen za kosu je samo 59 dB. Ako sušite kosu kasno uveče, san vaše porodice neće biti poremećen. Težine samo 400 g, IOKEKON jonski fen za kosu je ultra lagan i ergonomskog oblika za dugotrajnu upotrebu, što ga čini idealnim za profesionalne frizere.

ID Oglasa: #164307630
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.