slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

FURIDEN Heating Brush, Straightening Brush for Hair, No Friz

50 €

Beograd
17
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

Super Silki Smooth Četka za zaglađivanje koristi najinovativniju tehnologiju jona u kombinaciji sa keramičkim premazom koji vam daje svilenkast i sjajan izgled. Ima keramički lak koji neće izbledeti nakon 5 miliona puta.
Oštećuje kosu – profesionalna četka za ravnanje razlikuje se od pegle koja često suši kosu. Četka za ispravljanje sprečava direktan kontakt kose sa peglom za grejanje. Ovo značajno smanjuje oštećenje kose pri svakodnevnoj upotrebi i obezbeđuje gladak izgled.
Bez opekotina i bez povlačenja. Četka za ravnanje sa gustim vlaknima čini vašu kosu izuzetno glatkom bez povlačenja ili visi. Dlake četke za ravnanje znače da u slučaju nezgode ne dodirujete grejne ploče i ne opečete prste.
RECI ZBOGOM OPEKOTINAMA Ne morate biti oprezni kada opečete glavu. Iako četka za ravnanje može da se zagreje do 420 F, tehnologija protiv opekotina i vlakna otporna na toplotu ove vruće četke osiguravaju da je vaše vlasište zaštićeno od visokih temperatura.

ID Oglasa: #161585942
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.