slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

FURIDEN PROFESIONALNA pegla za kosu i uvijač 2 u 1 - NOVO

6.480 din

Novi Sad
Dostupno odmah
27
2
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 19 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.  

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

FURIDEN profesionalni salon kvalitetne pegla za kosu, pegla za kosu i uvijač 2 u 1, pegla za kosu u jednom, brzi rezultati | Dugotrajna


SAMO JEDAN KORAK: FURIDEN profesionalno ravnanje kose sa prekidačem za pravac, novi dizajn, samo jedan korak za rotaciju u smeru kazaljke na satu do željene visoke temperature u salonu. Revolucionarni One Step pegla i Stiler vam daju ultra glatku svilenkastu kosu pritiskom na dugme.
MANJE VREMENA: FURIDEN najbolja pegla sa MCH, novi standard grejanja za aparate za kosu. Ovaj uvijač za glačanje brzo se zagreva za 15 sekundi, štedi energiju, izdržljiviji, duže traje, značajno smanjuje ukupno vreme ispravljanja i stilizovanja kose u poređenju sa konvencionalnim peglama za kosu.
BEZ hvatanja i vučenja: FURIDEN glačala sa dugim kablom i glačalom za žene sa 360° okretanjem sa plutajućim pločama, izbalansiranim grejnim pločama koje se pomeraju kada to učinite. Plutajuće ploče sa zakrivljenim ivicama kontinuirano podešavaju ugao kako bi izbegli zaglavljivanje kose kako bi vam pružili veću kontrolu tokom stilizovanja.
BOLJE OD GVOŽĐE: Ploče pegla za kosu sa zakrivljenim ivicama neprekidno podešavaju ugao kako bi izbegli da vam zaglave kosu i olakšaju upotrebu za lepe lokne i talase na plaži. Bacite svoju peglu za kovrdžanje i dobijte svilenkasto glatke ravne ili skakajuće sanjive lokne u samo jednom alatu!

ID Oglasa: #162426927
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.