slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

FURIDEN Profesionalna pegla za kosu stajler za kosu 2 u 1

6.500 din

Novi Sad
14
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

FURIDEN Profesionalna pegla za kosu, pegla za kosu i uvijač za kosu 2 u 1, pegla za kosu bez kovrčanja | Dugotrajna završna obrada (zlatna)

 

SAMO JEDAN KORAK: FURIDEN profesionalno ravnanje kose sa prekidačem za pravac, novi dizajn, samo jedan korak za rotaciju u smeru kazaljke na satu do željene visoke temperature u salonu. Revolucionarni One Step pegla i Stiler vam daju ultra glatku svilenkastu kosu pritiskom na dugme.

Ploče pegla za kosu sa zakrivljenim ivicama neprekidno podešavaju ugao kako bi izbegli da vam zaglave kosu i olakšaju upotrebu za lepe lokne i talase na plaži. Bacite svoju peglu za kovrdžanje i dobijte svilenkasto glatke ravne ili skakajuće sanjive lokne u samo jednom alatu!

Lagana I laka za rukovanje: Pegla za kosu sa 20 podešavanja temperature samo podešava temperaturu. Lagana pegla za kosu želi da vaša rutina ulepšavanja bude bezbrižna i ispunjena osmehom, a ne opterećujućim poslom.

    Dugoročan sjaj : kose ne treba ravnomerno raspodeliti. Pegla za kosu bez oštećenja pomaže u zadržavanju vlage i dugoročno poboljšava vašu kosu.

    Bez lomljenja I ispucalih vrhova - Pegla za kosu sa lebdećim ogledalom na bilo kojoj vrsti kose će učiniti čuda za nekoliko minuta. Bez lomljenja kose, ispucalih vrhova ili kovrčanju.

    Moćan keramički grejač - Pegla za kosu za uštedu vremena je ključna u tome da dobijete svilenkasto glatke delove kose sa samo jednim prolazom i na bilo kom tipu kose. Ova pegla za kosu postiže maksimalnu toplotu za 15 sekundi, štedeći vam vreme za pripremu.

     Pegla za kosu zauzima manje prostora da bi se držala zatvorena. Druge važne karakteristike kao što su Dual Voltage, 360° okretni kabl i 60 Min automatsko isključivanje su uključene u ovaj aparat za ispravljanje kose.     T3. K2

ID Oglasa: #163458865
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.