slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Jonska četka za ispravljanje kose 2u1

3.490 din

Kragujevac
Dostupno odmah
10
0
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

【INOVATIVNI DIZAJN】 Napomena: Daje vam svilenkast i prirodan ravan izgled i ne može da ispravi kosu kao što to čini pegla. Pomaže da raspetljate kosu dok za sobom ostavlja zdravu, sjajnu kosu bez kovrdžanja. Postignite prelepu ravnu kosu kvaliteta u salonu koja će trajati ceo dan!
【DVOSTRUKA IONSKA TEHNOLOGIJA】Ova unapređena četka za ispravljanje kose daje vašoj kosi glatki, svilenkasti, prirodni sjajni izgled tako što zatvara zanoktice kose, smanjujući na taj način ispucale vrhove i čvorove. Ionic može prodreti u jezgro kose, intenzivno hraniti kosu iznutra kako bi stvorila jaču kosu. koji je otporniji na suve, štetne efekte. Lako rešite čvorove kose, smanjite bol i polomljenu kosu, popravite oštećeni kvalitet kose.
【AUTO ISKLJUČIVANJE i AUTOMATSKO ZAKLJUČAVANJE TEMPRERATURA】 Osigurajte maksimalnu sigurnost i optimalne performanse u svakom trenutku. Bezbednost je naš glavni prioritet i ova pegla za kosu ima funkciju automatskog isključivanja na 30 minuta i dolazi sa rukavicom otpornom na toplotu za bezbednu upotrebu. Takođe možete lako da prelazite između ℃ i ℉ pritiskom na dugme za napajanje i jonsko dugme zajedno.
【LAKO ZA UPOTREBU i PRIJATELJSKO ZA PUTOVANJE】Okretni kabl od 2m od 360° koji se ne zapleće (40% duži od sličnih uređaja) znači da možete da ispravite kosu pod bilo kojim uglom, što olakšava rad jednom rukom i smanjuje pritisak na zglob . I ima dvostruki napon u rasponu od 100V do 240V pogodan za putovanja i poslovna putovanja.
【Novo MCH GREJANJE】Napredno MCH grejanje ima neuporedivu superiornost od PTC-a na tržištu, brzo, ujednačeno grejanje i homotermalno. Jednostavno ga uključite, temperatura četke za ispravljanje kose će biti prikazana na LED ekranu. Sačekajte manje od jednog minuta, a zatim ispravite kosu. Podesive temperature zagrevanja od 150 ℃ (300 ℉) do 230 ℃ (450 ℉) omogućavaju vam da odgovarate vašem specifičnom tipu kose: tankoj, finoj, izbeljenoj, talasastoj ili uvijena.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 
Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express, BEX, AKS. .                                                      
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <    

ID Oglasa: #162465558
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.