slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

K&K električna četka za kovrdžanje i uvijanje kose - PROFI -

6.280 din

Novi Sad
Dostupno odmah
12
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

K&K zagrejana četka za kovrdžanje Keramička turmalinska jonska pegla za uvijanje vruće četkice za volumen Kreirajte volumen korena i opuštene kovrdže, uvojke za volumen Keramička turmalinska jonska okrugla četka za volumen


K&K Ionic Hot Curl Brush: Ova četka ima super jonsku generaciju za uklanjanje statičkog i ukroćenog kovrdžanja, a njena cijev od ružičastog zlata od 1,25 1,5 1,77 inča sa najlonskim vlaknima je idealna za stvaranje mekih, svilenkastih lokna.
Jedan alat, različiti stilovi - kombinuje štapić za uvijanje sa češljem što ga čini višenamenskim. Ukovrčajte, ispravite i očešljajte kosu pomoću samo jednog uređaja za oblikovanje kose, stvarajući prilagodljivo iskustvo oblikovanja. Četka za kosu lako klizi kroz kosu bez zapetljavanja koja je takođe nežna za kožu glave.
Dizajn okrugle glave četke: ima najlonske čekinje protiv opekotina i hladan vrh. Gumirana ručka za udobniji i sigurniji hvat. Nema više paljenja peglom za kosu. Automatski se isključuje nakon 60 minuta kada se ne koristi.
NEOŠTEĆUJUĆA 350 STEPENI HEAT K&K četka je bezbedna za svakodnevnu upotrebu i nikada neće spržiti vašu kosu, za razliku od nepotrebno zagrejane pegle za kosu od 400 stepeni.



U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 01

 

ID Oglasa: #164270212
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.