slika
slika
1 od 2

Mini pegla za kosu

500 din

Beograd
153
6
pre 11 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.

Kosa Vam je beživotna i ne možete da je stilizujete kako želite? To znači da još uvek niste probali našu mini-peglu za kosu, jer ona disciplinuje i najneposlušniju kosu!

Utisak koji ostavljate gde god da se pojavite dosta zavisi od Vaše kose i načina na koji je stilizujte. Budite svakodnevno sređeni i ostavite uvek markantan utisak, čak i kada idete na posao ili u šetnju.

2u1 pegla

Naša pegla čini kosu savršeno ravnom i svilenkastom, ali je dizajnirana i da pravi krupne lokne i talase. Vaše mogućnosti su neograničene, a savršenu frizuru ćete postići za manje od 10-15 minuta.

  Keramičke pločice

Jako je bitno da pegla ima keramičke pločice, jer one ne oštećuju kosu i dosta kvalitetnije oblikuju frizuru. Naša pegla, naravno, izrađena je od keramičkih pločica, te je nežna prema Vašoj kosi i sprečava njeno kidanje i prevremeno cvetanje krajeva.

  Idealna za putovanja

Pegla je malih dimenzija, možete je poneti gde god da idete. Znamo da nijedno putovanje ne može da prođe bez pegle za kosu, pa smo želeli maksimalno da Vam olakšamo njen transport. Zauzeće Vam minimalno prostora u torbi.

ID Oglasa: #155633913
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.