slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Mokot HSG-08 Četka za ispravljanje kose sa negativnim jonima

20 €Fiksno

Grocka
Dostupno odmah
76
1
pre 9 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Vakuum pakovanje

 

Mokot Straightening Brush, Hair Straightener Brush with Ion Straightening Brush Hair, 30s Quick Heating Hair Straightener Brush, Ceramic Heating, Anti-Scalding, Auto Shut-Off - Gold

 

 

2 u 1 četka za ravnanje kose: Da li vas i dalje nervira kovrdžava, gruba kosa ujutru? Ova 2-u-1 četka za ispravljanje je prvenstveno dizajnirana za svakodnevnu negu da zagladi kosu dok izgleda sjajno i zdravo, popravi oštećenu kosu i pripremi za odličan dan.


Antistatički negativni joni: ova pegla za kosu oslobađa milione negativnih jona koji mogu u velikoj meri smanjiti statički naboj kose, učiniti kosu glatkom i mekom, smanjiti ispucale vrhove i čvorove i zameniti konvencionalne izgorele pegle za prirodan i zdrav izgled.


4 vrste podešavanja temperature: temperaturni opseg ove četke za ispravljanje je 150℃-210℃, sa MCH tehnologijom, pogodan za sve tipove kose; Pored toga, LED displej direktno prikazuje tačnu temperaturu, 30 sekundi brzo zagrevanje i kontinuiranu temperaturu.


Automatsko isključivanje i zaključavanje temperature: Kao ugrađena bezbednosna funkcija, temperatura se automatski zaključava na unapred podešenu vrednost tokom stilizovanja. Ova četka za ispravljanje se automatski isključuje nakon 60 minuta neaktivnosti kako bi vam pružila dodatnu sigurnost.


Bezbednosni češljevi zubi protiv opekotina: Jedinstveni dizajn vazdušne sendvič strukture sa sigurnosnim čekinjama sa obe strane neće vam opeći ruke tokom rada, opremljen češljastim zupcima protiv opekotina oko gvozdenih zubaca sa kermet tehnologijom, koja može da ohladi kosu za stilizovanje i održavaju idealan oblik.

ID Oglasa: #148707202
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.