slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Multifunkcionalni set za kosu 5u1 WT-622 NOVO

2.800 din

Beograd | Zemun
71
5
pre 14 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Specifikacija:

 

 Materijal premaza: keramika
Veličina: 13,2 k 3,0 inča
Dužina kabla za napajanje: oko 2m, rotacija za 360 stepeni
Napon: 110V, 220V
Neto težina: oko 1,3KG

Podešavanje toplote:


0: Isključeno
Nivo 1: niska temperatura 60° C, za nežno sušenje i stilizovanje, odgovara svim vrstama teksture kose.
Nivo 2: Umerena temperatura 100° C za brzo sušenje i oblikovanje, ok za upotrebu u salonu.
Nivo 3: Najviša temperatura 140° C, za trenutno sušenje i oblikovanje, ne preporučuje se za dugotrajnu upotrebu  

 

Prednosti:

【5 U 1 alat za oblikovanje fenom】Fen sa četkom za žene sa vrućim vazduhom dolazi sa pet izmenljivih nastavaka za četkicu koji olakšavaju ispravljanje, uvijanje, povećanje volumena i masiranje vlasišta. Kombinovanjem feniranja sa četkama za stilizovanje može se uklopiti različite dužine kose i stvoriti različite stilove. 【Fen za kosu sa negativnim jonima】Naša pegla za kosu na vrući vazduh koristi naprednu tehnologiju negativnih jona i keramički premaz za sprečavanje kovrčanja i statike. Zahvaljujući kombinaciji najlonske igle i čupavih
čekinja, naša fen-četka  za kosu minimizira zaplitanje i lomljenje, uz pomoć pri pružanju udobne masaže vlasišta.
【Prilagodljiva podešavanja grejanja】Fen za jačinu temperature zauzima 1000 V i nudi 3 kontrole temperature da bi vam pružio veću kontrolu pri oblikovanju kose. Takođe je savršen za upotrebu u različitim godišnjim dobima za sve tipove kose kako bi vam pomogao da lako dobijete frizuru koju ste oduvek želeli.
【Pogodan i prenosiv】Ova  četka za kosu je lagana i omogućava lako nošenje svuda i laku za manevrisanje, što je odlično za vaše zglobove. Omogućice vam da napravite rezultate dostojne salona.
【Koristite sa samopouzdanjem】Ova četka za oblikovanje kose je pogodna za porodice, poslovna putovanja, venčanja i odmore kako biste dobili slobodu da oblikujete kosu onako kako želite! Izuzetno pakovanje vam takođe omogućava da ga koristite kao poklon prijateljima, porodici ili bilo kome drugom koga volite.  

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.  

ID Oglasa: #152100527
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.