slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Multistajler Remington 5u1 fen za kosu pegla i četka

2.399 din

Beograd
Dostupno odmah
300
13
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

-2399 din. model 3u1
-2999din. model 5u1

 

Multistiler za kosu, ima 3 mlaznice, 2 režima rada, vreme zagrevanja 10 sekundi. Odlično za stajling. Može da zameni: fen za kosu, pegla za kosu, figaro za stilizovanje, četka za ispravljanje, električni vikleri, četka za volumen. Kompaktan, lak za poneti sa sobom na razna putovanja.

Savršena kombinacija fena za kosu, češlja, pegle za kosu i ; etke za kosu.  Kombinuje funkcije stilizovanja, negovanje i sušenja kose.  Sa ovom multi četkom možete učiniti kosu laganom, ne zapetljanom, dobiti glatki sjaj i teksturu. Možete napraviti bilo koji dizajn frizure prema Vašim potrebama.

Multifunkcionalni češalj sa toplim vazduhom ima dizajn dvostruke sigurnosti, te Vaša kosa neće biti lako usisana u fen. Lako se čisti, četka za feniranje sa ugrađenim PTC grejnim slojem,  brzina grejanja je jaka, temperatura je konstantna, površina grejanja je velika, a toplota je ujednačena.

NAJPRODAVANIJE U 2023

Četka za sušenje kose sa keramičkom glazurom može zaštititi kosu od pregrevanja, osloboditi negativne jone kako bi povećala vlažnost kose, nahranila kožu glave, smanjila oštećenje kose i oprostila se od uvijanja i učinila kosu glađom i glatkom.

Ovaj svestrani češalj na vrući vazduh može lako da kreira različite frizure. To je savršena kombinacija suvoće, uvijanja, ispravljanja i punoće.

Vrhunski materijal – ORIGINAL USA dizajn

Rotirajući kabl za 360° na četki i na fenu za kosu obezbeđuje visok nivo fleksibilnosti, može se slobodno kretati bez zapetljavanja i oštećenja i veoma je pogodan za upotrebu kod kuće ili na putovanju. Obezbedite maksimalnu udobnost i lakoću upotrebe tokom procesa stilizovanja.

Set 5u1 uključuje:

  • 1× pegla za uvijanje,
  • 1× specijalno oblikovan fen,
  • 1× tvrdi i glatki češalj, 1× poluokrugli češalj,
  • 1× češalj za usisavanje (leva rotacija),
  • 1× češalj za usisavanje (desna rotacija)

Multistajler Remington 5u1 fen za kosu pegla i četka

 

ID Oglasa: #150112588
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.