slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Pegla za kosu 3D mreže

2.600 din

Beograd | Novi Bg.
111
1
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nela
Član od 31.10.2011.
Svi oglasi
- Različite 3D mreže raspoređene u isprepletenom dizajnu pomažu da se doda volumen kose pomoću samo nekoliko jednostavnih šišanja.
Pahuljasta i prirodna kosa može odmah da se napravi.  

Brzo zagrevanje:

- Ekološki prihvatljiva legura, PTC grejni element i keramička ploča obezbeđuju brzo zagrevanje i ravnomernu temperaturu; nadogradnja koristeći iskustvo.  

5 podešavanja grejanja:

- 5 podešavanja temperature (160℃,180℃,200℃,220℃,240℃) mogu se jednostavno prebaciti jednim dugmetom. Različita temperatura je pogodna za različite tipove kose.  

Bezbednost nadogradnje:

- Grejni element pegle za kosu je okružen omotačem protiv opekotina na svestrani način, možete uživati u procesu oblikovanja kose bez brige o mogućim opekotinama.

Široko primenljivo:

- Široko pogodno za svakodnevnu kućnu frizuru „uradi sam“ i za profesionalni dizajn frizura. Savršeno za ljude svih uzrasta.
ID Oglasa: #131170228
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.