slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Pegla za kosu + Pegla za uvijanje kose 2u1 - NOVO - Swiss

1.780 din

Novi Sad
Dostupno odmah
19
1
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Profesionalni pegla za kosu sa ravnim gvožđem, 2 u 1 salonski štapić za uvijanje i pegla za ravnanje za sve tipove kose, 1 inčni dizajn i dvostruki napon, crni


JEDINSTVEN ZAKOŠENI DIZAJN: Ergonomski kosi dizajn vam olakšava stilizovanje. Svaki pramen kose lako klizi kroz gvozdenu ploču i brzo dizajnira stil. Sila povlačenja kovrdžave i ravne kose je manja, smanjujući povlačenje kose, čime se smanjuje gubitak kose i lomljenje kose i štiti vaše vlasište.
KERAMIČKI I ANTI-STATIČKI PREMAZ: Premium zakošena aluminijumska ploča od gvožđa sa keramičkom glazurom u spreju ravnomerno raspoređuje toplotu, oslobađa negativne jone, čini vašu kosu glađom, povećava sjaj boje kose i smanjuje oštećenja.
KONTROLA TEMPERATURE NA DVANAEST NIVOA: Sa strane postoji dugme za podešavanje temperature za podešavanje 12 različitih temperatura (248℉-446℉). LED ekran pruža intuitivniji prikaz promena temperature. 30S brzo zagrevajuće plutajuće ploče, nema potrebe da čekate dugo vremena, uštedite vreme za šminkanje.
DVOSTRUKI NAPON &2.3M DUŽINA LINIJE: Napon od 100-240V je veoma pogodan za različite struje i različite utičnice. Plosnato gvožđe dužine linije do 2,3 metra omogućava slobodno kretanje, 360° okretni kabl za bilo koji ugao protiv zaplitanja kabla.
KLASIČNI CRNI &JEDNOSTAVNI DIZAJN: Naš Chompuk ravna pegla za kosu koristi klasičnu crnu boju, jednostavnog neutralnog dizajna, pogodan za različite prilike: uradi sam stil kod kuće, frizure u salonu, putovanja, pogodan za različite ljude.



U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 01

 

ID Oglasa: #164266860
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.