slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Pegla za uvijanje kose stajler Dee Banna

2.490 din

Novi Sad
Dostupno odmah
44
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

Pažljivo dizajnirana pegla za sušenje: ova pegla za uvijanje je savršeno sredstvo za kreiranje kovrdža na plaži sa profesionalnim izgledom koji će trajati ceo dan. Korišćenjem turmalinske keramičke tehnologije mogu se osloboditi velike količine negativnih jona, smanjujući oštećenje kose, čineći kosu zdravijom, prirodnijom i održivijom.
Deluje na svim tipovima kose: bilo da imate kratku ili dugu kosu; debeo ili tanak, ova pegla za kosu od 9 mm deluje kao magija. Savršeno za oblikovanje/uvijanje profesionalnih talasa za kosu, negativni jon za negu kose. Dozvolite sebi da budete profesionalni frizer bilo kada i bilo gde.
HD LCD digitalni ekran: podesiva temperatura 140° C -200° C. Prava temperatura je veoma važna, ona može zaštititi vašu kosu i postići bolje rezultate. Možete odabrati pravu temperaturu u skladu sa volumenom vaše kose.
Bezbednost i jednostavan za upotrebu: FCC, CE, RoHS, FDA sertifikat. Mini pegla za uvijanje ima PTC grejni element, potrebno je oko 30 sekundi da se temperatura podigne na 200 ° C. Dizajniran sa neklizajućom ručkom i gornjim delom protiv opekotina, termoizolacionim držačem prednjeg dela, bezbednijim za upotrebu, izbegavajte kontakt uvijača sa radnom površinom.
C4

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #150909721
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.