slika
1 od 1

Presa za kosu Adler AD2318

2.690 din

Niš
22
0
pre 9 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi

Šifra: wt-1AD2318 

 

Presa za kosu Adler AD2318 je presa za ispravljanje kose sa infracrvenom tehnologijom koja će zadovoljiti potrebe za ravnom i glatkom kosom. Ako se ne želimo odreći česte nege i oblikovanja kose, treba odabrati presu za kosu Adler koja koristi infracrvenu tehnologiju koja obezbeđuje ravnomernu raspodelu toplote, osiguravajući zdrav i lep izgled kose. Zahvaljujući keramičkim pločama prese za kosu Adler i njihovoj širini, nema više izgorelih krajeva!

-Snaga Presa za kosu Adler AD2318: 35 W
-Max snaga:120 W
-Napajanje: 220-240 V-50Hz
-Podešavanje temperature:150-230° C
-Keramičke ploče
-Brzo zagrevanje
-Ergonomski dizajn
-Infracrvena tehnologija koja omogućava zdrav i lep izgled kose 

 

Proizvod je nov i nije korišćen

Cena je po komadu

Šaljem brzom poštom na teritoriji cele Srbije

ID Oglasa: #146371337
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.