slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Profesionalni fen za kosu FASZIN 2500W IN11-B002

4.000 din

Novi Sad
61
2
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni.  Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja.   Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera.   Srećnu kupovinu Vam želim!

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



【Sai Goodbie to Frizz】Faszin jonski fen za kosu usvaja Plasma dvostruki jonski sistem i tehnologiju plavog svetla, hidrira 60-120 MILIONA negativnih jona/cm³ i pojačava sjaj i glatkoću vaše kose do 38%. Održava prirodnu ravnotežu vlage kako bi se izbeglo prekomerno isušivanje i ostavljajući vaše pramene primetno sjajnijim i glatkijim.
【2Ks Fast Driing VIND-PRO Tech】 Dizajniran sa moćnom VINDPRO tehnologijom protoka vazduha, brzina vetra fena za sušenje se povećava na 33m/s, 2 puta brže od običnih fenova za kosu, smanjujući vreme sušenja za polovinu. Naš fen za kosu može brzo da osuši kosu, a istovremeno vašoj kosi pruži najbolju negu.
【7 režima sušenja】3 precizna podešavanja toplote (visoka/srednja/niska), 2 podešavanja brzine (blaga/brza) i 1 dugme za hlađenje za potpunu kontrolu stilizovanja. Faszin fen za kosu vam omogućava da pronađete savršenu kombinaciju sušenja za različite stilove i tipove kose.
【6 profesionalnih dodataka za stilizovanje】6 profesionalnih dodataka vam omogućavaju da kreirate čitav niz stilova, 98 korisnika je testiralo češalj za oblikovanje. 93% ga je ocenilo kao PROFESIONALNO, SALONSKE BLOVOUT-ove. 97% volelo je koncentrator za precizno oblikovanje. 90% volelo je difuzor za definisanje kovrdža i talasa. Drugima se dopao češalj sa širokim zupcima za afro kosu.
【Razvijeno sa stilistima. Praktičan dizajn】 Dizajniran od strane vrhunskih nemačkih inženjera, slušajući kupce: ručka je dizajnirana da drži udobno i bezbedno; petlja za vešanje se lako skladišti; filter koji se može ukloniti za lako čišćenje; Kabl idealne dužine od 98 inča, doseg za stilizovanje vaše porodice ili kose klijenta iz bilo kog ugla.

K4
ID Oglasa: #157431890
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.