slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

PROFESIONALNI fen za kosu, Jedinstven na tržištu!

4.990 dinFiksno

Beograd
3
0
pre 14 dana
Najatraktivniji Proizvodi
Član od 13.04.2024.
Svi oglasi

Револуционишите свој стил уз Супер фен за косу! ! Спремите се да откријете будућност фризуре уз Супер фен за косу. Овај иновативни фен за косу је дизајниран да вам пружи максималну контролу и снагу, осигуравајући изванредне фризуре и нежну негу ваше косе. Супер фен за косу је резултат најновије иновације у области фена за косу. Његов дигитално контролисан мотор генерише моћан, директан проток ваздуха, омогућавајући вам да креирате беспрекорне фризуре са лакоћом. Са три различите брзине и четири подешавања температуре, имаћете потпуну контролу над својим стилом. Супер фен за косу је ваш кључ за постизање савршене косе у свакој прилици. Захваљујући пет укључених додатака - дифузору за дефинисање коврџа и таласа, директном струјању за беспрекоран стил, деликатном сушењу како би се избегла оштећења, концентратору за екстремну прецизност и чешљу за равну косу - имате све опције за стилизовање доступне на на дохват руке са професионалним резултатима. Дигитално контролисан мотор ствара идеалан проток ваздуха за равномерно сушење косе, минимизирајући ризик од топлотног оштећења. Снага од 1600В ће вам омогућити да сваког јутра уштедите време да направите било коју фризуру која одговара вашим потребама. Не пропустите прилику да промените своју рутину лепоте, купите Супер фен за косу одмах и почните да креирате фризуре из снова! Техничке спецификације: Снага 1600В; 3 брзине; 4 температуре које се могу изабрати (28° , 60° , 80° , око 100° ) Филтер за спречавање удисања прашине Унутрашње бојење розе, црвене, плаве, сиве, љубичасте и црне

ID Oglasa: #165846662
Informacije

Rok dostave je 1-3 radnih dana.  

Sva prava kupca zagarantovana.  

Lično preuzimanje moguće.  

Kontakt 063 1496 059

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.