slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Profesionalni fen za kosu sa difuzerom 2000W

30 €

Novi Sad
Dostupno odmah
85
5
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! Profesionalni fen za kosu 2000W, brzo i sigurno osušite Vašu kosu u toplini svog doma !

  • PROFESIONALNI Constant Temperature - S bržim i tišim visokokvalitetnim DC motorom od 2000 W, tri podešavanja toplote/brzine i dugme za hladan zrak, postanite vaš lični frizer koji je uvek uz vas.
  • BOLJA NEGA KOSE - Emiter negativnih jona omogućava kućnu upotrebu, kombinacija toplih i hladnih vetrova sa ugrađenim generatorom negativnih jona i keramičkom tehnologijom turmalina, stvara šarmantne frizure koje su sjajne, meke i bez neposlušnih dlačica. Inteligentno održavanje stalne temperature vazduha, brine o unutrašnjem zdravlju kose.
  • VERSATILAN ALAT ZA OBLIKOVANJE KOSE - Dva nastavka: Koncentrator mlaznica, koja omogućava brzo sušenje i precizno oblikovanje, i jedinstveni češalj (difuzer) za vazduh, koji uključuje češljanje i ravnanje kose u jednom koraku tokom sušenja.
  • SNAŽNO SUŠENJE - Opremljen snažnim AC motorom od 2000 vati dizajniranim da pruži dovoljno snage za efikasno i efikasno sušenje kose. Dolazi s uskim i širokim koncentratorom za brže sušenje.
  • POSTAVLJAČ STILOVA KOSE - Kreirajte različite frizure bez problema i učinite svoj izgled jedinstvenim! Ovaj fen za kosu dolazi s dugmetom za hladan zrak koje je posebno dizajnirano za postavljanje uvojaka ili stilizovane kose, tako da ne morate brinuti da će vam se kosa pokvariti.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161296791
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.